• hawrda

    Ahoj všem

    Včera odvísílala televize dokument o stavbě asfaltové cyklostezky z Hluboké na Purkarec podél Vltavy.Protože jsem tu trasu po červené turistické párkrát jel a vím,že to byla krásná lesní pěšina s profilem nahorudolu podél hlubocké obory,která byla atraktivní jak pro pěší tak pro cyklisty(tedy aspoň pro ty,které znám)tak jsem ze vniku asfaltové cyklotrasy poněkud rozčarován.

    Zajímalo by mě jaký na tuto stavbu máte názor,tedy pokud to tam samozdřejmě znáte.Podle mě je to zprznění tamní lokality.

    http://www.mapy.cz/#…

    0 0
    • spartakcz  

      Současnou stezku na Hlubokou jsem používal jako spojovačku do Hluboké, odkud jsem se vydával po okolí apod… Nevím jak přesně bude stezka vypadat, ale to že bude klasicky asfaltová mi taky moc nebere… Na druhou stranu chtěji tuhle trasu přiblížit „normálním“ lidem, kteří by se po polní cestě asi jen tak nevydali… Hold „pokrok“ nezastavíme… Na druhou stranu je v okolí Hluboké více míst, kam se dá vydat na kole…:-)

      0 0
      • hawrda  

        Ještě dodatek-celá stavba má stát 55mega.Proč prostě nemůžou udělat normální lesní cestu bez asfaltu když už?

        Pořád mě tyhle akce(nejen pro cyklisty)zavánějí tím,že čím víc se proinvestuje,tím víc budu mít nacpanou kapsu bez ohledu na to zda je takové  stavby třeba…

        0 0
    • claid  

      znám to tam..je to ostuda, nejen že to má být asfalkta, ale asi před měsícem jsme to jel a buldozer hezkou lesní cestu rozšířil asi na 5 metrů, okjraje rozbitý.. kdyby aspoň cesty pro lesáky nekamuflovali jako cyklostrezky..na druhem břehu je cesta až do Týna, málo frekventovaná, kdo chce jet po asfaltu, klidně může tudy!!!Tentokrát mě Jirsa fakt naštval!!(starosta Hluboký a senátor)

      0 0
    • pajasimi  

      už pár dní „stojí“…kdo se po ní už projel?:(

      0 0
      • claid  

        ale minulý pátek ještě nestála…a ani to nevypadalo že brzy bude… je „hotová“ jen kousek, okolo Baby ne.. já to tedy nejel říkali mi to klucí co to taky slyšeli a byli se podívat..

        0 0
        • pajasimi  

          přesný info nemám, dnes jsem viděl asi tedy jen ten kousek, byl jsem na karlově hrádku ale nikoliv na biku, a něco sem slyšel právě taky od lidí co tam byli

          0 0
      • Vrci  

        neprojel a neprojedu. Možná někdy večer při pozdním návratu, ale za bílého dne se téhle stezce vyhybám. Na kole si chci od lidí odpočinout.

        0 0
        • cuvac  

          Má někdo přesné informace zda už stojí, nebo nestojí? Případně jaký úsek už stoji.....?

          0 0
          • TorpEdo  

            Byl jsem tam o víkendu a jsou vyasfaltovaný širší cesty z Hluboký až za odbočku červenýho znaku do ztracena na břeh řeky a od hájovny v oboře oklikou kolem Karlova hrádku až do Purkarce. Nejzábavnější pasáž kuli který se tam jezdilo (tedy pěšinka podél obory) je netknutá, ale přibylo pár padlejch stromů.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.