• Uhel

    Přítelkyně shání nové kolo a asi jsme se rozhodli pro tuhle variantu. Osobně se mi to kolo zamlouvá a myslím že výbava je dobrá a gt je záruka kvality. Jen mě zajímá váš názor, co si o tom kole myslíte, jestli je to pro holky fakt dobrý ta dámská geometrie a jestli s ním někdo nemá nějaký zkušenosti.. Díky moc!

    0 0
    • Uhel  

      www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?…

      Tady je ještě link s podrobným infem o bajku, kdyby se na to chtěl někdo mrknout a říct mi co si o tom myslí..

      0 0
      • Hornet  

        Ahoj,mozem ti len odporucit:-)Hornetka ti moze napisat, ake ma dojmy z GT. Ma sice o triedu vyssi – Expert GTW. Nenajazdila este na nom nejako vela km, ale myslim ze je spokojna. Co sa tyka geometrie a posedu, tak jej nevyhovovali lastovicky a sedlo. Tak sme vymenili za rovne(karbon-Pells) a sportovejsie sedlo tiez Pells. Ma velkost „M“ a vysku cca 168cm.

        0 0
        • Uhel  

          Tak to je zajímavý. Uvidíme jak bude ona spokojená s výbavou. Díky moc. Jen nevím co s velikostí, myslel jsem že S bude dobrý, má totiž 165cm a S má bejt do 168, ale když říkáš že tvá přítelka má 168 a M, tak ted nevím jestli to nebude malý to S..

          0 0
          • tomana  

            no my nad ním taky uvažujeme. Ale koupíme asi jen rám a budeme skládat. Něco ze starého kola a něco nové. A pak už jen ty starší věci půjdou pomalu pryč a bude se kupovat vyšší řada. Jen ho musíme zkusit. Sloska má 181cm a poměrně dlouhé ruce a nohy tak aby ji ta dámská geometrie sedla. Ted jezdí moje staré kolo a má ho tak nějak akorát tak nevím.

            0 0
            • nixtreme  

              a kde koupite samotnej ram?

              0 0
            • Hornet  

              K tej velkosti ramu, najlepsie by bolo keby mohla to S-ko vyskusat, je to na takom rozhrani…mozno jej bude stacit Ale na 181cm, neviem ci jej nebude maly ten ram, mozno by stalo za uvahu skusit pansku verziu

              0 0
              • waldi  

                Zdravím, s přítelkyní jsme zkoušeli GT Av.1 v dámském i pánském provedení. Přítelkyně měří 166cm. Zkoušeli jsme velikosti S, M i L. Ta dámská geometrie jde dost poznat – je to rozdíl. Ale přítelkyni se na tom sedělo dost špatně, připadala si velmi vzpřímená, takže jsme nakonec vybrali GT Av.1 pánské ve velikosti M. Teď máme na kole nalítáno cca 200km a zatím velká spokojenost. Jen mohlo být kolo trochu lehčí, ale jinak super :-) Určitě nech slečnu sednout na obě a podle pocitu si vybere.

                0 0
                • soc  

                  No moje milá má GT Av. 2, pánský rám ve velikosti S, měří cca 160cm. Sedí se jí na tom dobře, je fakt, že má spíš turistický posez než závodní. V době, kdy jsme ho kupovali jsme ani netušili, že GT dělá i dámskou geometrii. No pokud Uhel tvrdí, že jeho přítelkyně má 165cm, bude nejlepší vyzkoušet pánské i dámské ve velikostech S i M, protože je asi tak na tom rozhraní… BTW, v čem šla až tak moc poznat ta dámská geometrie?

                  0 0
                  • waldi  

                    Dámská verze kola GT má sedlovou trubku o pár stupňů nakroněnou dopředu, horná rámová trubka má větší sloping (nebo slopping?) a výše řídítka (více kroužků na hlavovém složení). Sedlo je tudíž i blíže k řídítkům (i když to lze posunout). Vše dohromady dělá to, že žena na kole sedí vzpřímeněji. Přítelkyně předtím jezdila na pásnkém a posed na dámském GT ji připadal velmi vzpřímený a nepřirozený. Možná pro někoho výhoda, pro ni to byl důvod proč si dámské kolo nevybrat.

                    0 0
                    • soc  

                      Hmm, podle toho co píšeš a podle toho, jak moje milá sedí na tom pánském GT ve velikosti S by asi dámské S bylo malé, možná by bylo vhodnější dámské M. Tady je spíš výhoda v tom, že si můžeš vybrat a něco sedět bude. Jak píše Uhel níže, tak si vybrali a to je dobře.

                      0 0
                  • Uhel  

                    Tak jsme tam dnes byli a zkoušeli jsme v S a v M a určitě je lepší esko pro těch jejích 165. Lepší ovladatelnost rozhodně. A jinak té mé tedy ten vzpřímenější posed vyhovuje. Ale to má asi každá jinak. Nebo je to možná jen otázka zvyku a tradice. Mno uvidíme, ale asi půjdem do toho dámskýho S.. Jinak díky moc všem za rady, zkušenosti atd..

                    0 0
              • tomana  

                no S určitě kupovat nebudem neboj. půjde o větší velikost. jakou zjistíme až v obchodě na postaveném biku

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.