• cobra7

Co říkáte na tento bajk?Stojí za hřích? Hdlám ho letos koupit na vánoce tak mi řekněte svoje názory…

0 0
    • chupas  

myslim ze dost lidi ti napise, ze „za tuhle cenu se da najit lepe osazeny bajk“ a urcite to bude pravda. kazdopadne gt je gt :)) jinak se mi to zda vybavou stejny jako rok predchozi, s tim ze zmenily vidlu .. a barvu.

0 0
      • chupas  

tak sem se splet. nikdo ti nic nenapise :P

0 0
        • Jawa  

To ja bych napsal ale jen to ze mam v planu si ho take poridit. :)))

0 0
    • Zeppelin  

Kolo je to perfektní, jezdil jsem dva roky na avalache 1.0 model 2004, paráda, jen u tohoto jsou mínus brzdy, protože jsou jednopístový a co jsem četl, tak dost na ho*vno. Kolo určitě jo, ale brzdy bych při první příležitosti hned vyměnil za lepší.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • sway  

Ja ho jezdim, a jsem s nim maximalne spokojenej. Brzdy sice nejsou zadna slava, ale da se to prezit, rozhodne to brzdi lip nez prumerny vecka. Ten ram je pekne mrstnej, takze teren neni problem, a je dost tuhej, takze se ti nebude kroutit po zadkem. 12,5 kg mi neprijde tolik – myslim ze kola stejny kategorie maj zhruba stejne…dalo by se to srazit lehci vidlici, protoze ta co tam je, ma asi 2,3 kg…celkove muzu tenhle bajk jenom doporucit…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.