• kosmanek

    Ahoj vsichni!Muzete poradit-daji se brzdy v predelat na hydraulicke kotouce? Na GT avalanche 1.Jestli ano vas cenovy odhad!

    0 0
    • marapara  

      V dnešní době už neexistuje moc rámů, které by neměly na zadní stavbě možnost montáže kotoučové brzdy. Pokud vím, tak u všech GT Avalanchů to jde, očka tam jsou.

      A jaké brzdy si vybereš, jestli mechanické kotoučovky nebo hydry, kde je fakt hodně možností na výběr, to už záleží jen na tobě.

      Cenový odhad, pokud máš kolo na véčkách, tak je předpoklad, že budeš potřebovat jiné náby, lepší možnost bude výměna kol. Takové rozumné kola s dobrým poměrem cena/výkon, které navíc dobře vypadají, jsou třeba Fulcrum RM5, cena okolo 4000 a slušné brzdy třeba Avid Elixir 5 s cenou kolem 3000, takže cca 7–7.5 k, podle toho co si vybereš. Kola lze samozřejmě sehnat i levnější s horší kvalitou a větší vahou, tady bys mohl třeba 1000 ušetřit. Otázka je, jestli nemáš brzdové páky společně s řazením dohromady. Pokud ano, budeš muset koupit ještě solo řazení a přechod na kotouče se tak ještě prodraží.

      0 0
    • bikerGT  

      Záleží na tom, z jakého roku ten rám je.

      0 0
    • BigKarel2  

      Predpokladam ze naboje na kotouče nejsou a na rámu a vidli návarky budou…pak se to dá poskládat (tak aby už to za něco stálo)od cca -+ 4000Kč počítám že né všechny komponenty budou nový a i že starý věci se prodaj atd, atd…

      0 0
    • jachymk  

      Navářky na kotouče většinou bývají i u kol s Véčkama. Takže by to v tvém případě znamenalo jiný kola s dírama na kotouče a ty brzdy s kotoučema. Když by jsi kupoval nový tak asi Red Metaly 5 a Elixiry 5 to je asi 7000, pak je potřeba alespoň zkrátit hadice. Montáž zvládneš sám.

      0 0
    • bikerGT  

      Ahoj. To záleží na tom, z jakého je ten rám roku.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.