• JMT

    Ma to cenu nebo tam sou jenom siroky sterkovky ?

    0 0
    • Běžec  

      Na biku jsem tam zatím nebyl…já vím, kacířství. Ale věř že i největší FR rideři si tam své najdou – za všechny třeba trail 601.

      0 0
    • madcat  

      slyšel jsem něco o tom, a už se to tu asi i řešilo, že tam nějak zatrhli nebo se chystají zatrhnout pohyb horských kol po cestách užších než je rozvor jízního kola, což je dejme tomu cca metr… nevím jak to nakonec dopadlo, jestli to realizovali nebo ne, protože se proti tomu hned po ohlášení zvedla celkem solidní vlna protestů (že to odradí bike-turisty apod…)

      na druhou stranu jsem taky viděl naprosto neuvěřitelný a nádherný fotky neuvěřitelně nádhernejech a technicky obtížnejch singletracků vedoucích po stěnách těch hor kolem jezera, který byly určitě užší než rozvor typickýho jízdního kola, takže tam určitě něco takovýho je, ale jak říkám, nevím jak ty fotky byly starý, takže nevím, jestli se teď po těch trailech dá ještě jezdit…

      0 0
      • biker007  

        s tema zakazama to je tak. sice plati, ale v praxi jsou pry neprosaditelne, takze se jezdi jako driv. teda az na par mist, ale ty uz jsou zakazany uz roky. se tam zase letos chystáme, letos nás bude 10–11.

        0 0
      • BB  

        jezdím tam deset let a žádný zákazy jsem neviděl. Prý někde nad Arcem dali značku, protže tam chodí moc pěších.

        0 0
    • Radek Broz  

      Prý má, ale s dodávkou a člověkem ochotnym vozit – lanovky jsou dost drahý.

      0 0
    • biker007  

      Jezdim tam uz dost let celkem pravidelne, ale spis vyhledavam neco co by se dalo nazvat All mountain:) na freeride tam je tras dost, ale jak psal radek. bud mit nekoho kdo te veme nahoru, nebo mit kolo a sily abys to vyjel sam:) ta lanovka je tam jen jedna, a jeste celkem draha. a nejezdi az na vrchol Altissima, na ten musis tak jeste 500 vyskovych metru po sotoline.Ale dovedu si predstavit ze jeden by se nekdo den ujmul rizeni a vozil ostatni nahoru a dolu:) Shuttle busy tam jezdi, ale stoji co si pamatuju vic nez 20 euro za osobu a jizdu. pokud chces vyuzivat lanovky, tak je to udajne super kolem bolzana, meranu a tam. na netu se daji najit popisy „Gondel tour“, proste nahoru lanovkou a dolu nejakou FR trasu.

      0 0
      • JMT  

        no me se libi ta garda ze se tam da jet brzo z jara, okolo merana bude este snih, chcem tam jet hned po festu

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.