• totem

zdravím. začínám jezdit a hledám nějakou partu lidí z Liberce a okolí ke který bych se mohl přidat :) samotnýho mě to už nebaví a navíc vůbec nevím kde sou nějaký pořádný trailsy… jediný co znám je vojenskej prostor v Krásný studánce, ale tam toho moc není, párkrát si sjedu z Bedřichova, ale kdo mě bude furt tlačit nahoru… díkec všem

0 0
    • goofy  

Prej tam mate v okoli nejaky kopec. Lmenu se tusim Jested nebo tak nejak…

0 0
      • totem  

díky za odkaz, ale nejbližší park je asi 100km, což je na nic. zajímalo by mě kde se vzaly fotky těch lávek na freeride na Ještědu?… Ještěd znám jak sví boty a nic takovýho tam nikde neni.. :(

0 0
    • totem  

goofy: hmm, na Ještědu je prd freeride. projížděl sem ho snad 100× a nikde sem nic nenašel. navíc letos na bikepark kašlou a stavět ho nebudou…

0 0
      • pavel321  

no ja ti do toho nechci kecat, ale loni v lete tam toho byl kotel..

0 0
        • totem  

tak jo. právě se balim a vyrážim. nechceš mi trochu napovědět, kde bych něco našel? (nemyslim DH tratě, na nich letos žádný lávky ani nic jinýho prej nebude). thx

0 0
          • Pá-dlista1  

:-D

0 0
          • kolombo  

Zbytky nějakých lávek jsou na jižní straně hřebene u červené značky, je to asi tak do 500 metrů od silnice, tam jak je ten velký dřevěný kříž. Ale podle stavu na nich už několik let nikdo nejezdil. Jestli to myslíš s tím hledáním vážně, tak nakontaktuj ten cyklosport u ČSOB, za lávkou.

0 0
          • Pá-dlista1  

Nebo se zeptej slecny ve WideBiku ;)

0 0
      • goofy  

Nauc se radit prispevky ;-) Tohle jsem psal vcera v mirnem alkoholovem opojeni, jenom abych si mirne rypnul. Zalezi co si pod pojmem feeride predstavujes. Pokud nejake lavky a dropy, tak to moc nevim. Akorat jsem u Jestedu videl nejake foky lavek a vypadaly celkem pekne. Pokud freeride = dolu lesem, tak neni mozne aby se nejake singliky nenasly…

0 0
        • totem  

omylem jsem kliknul vpravo místo vlevo :) jinak „lesem dolu“ se bavím neustále, ale chtěl bych si právě zaskákat.

0 0
      • Radek Broz  

Jezdis asi spatne – minulej vikend jsem si tam mimo DH daval 2 pekny trate, prej je toho vic a az dolu, ale jsou tam spadany stromy. To fakt neznas tyhle ridery: www.tandsoft.cz/freeride/ ???

0 0
        • totem  

ty stránky znám, díky nim sem jel hledat do hejnic. ale osobně se s nima neznám.

0 0
    • totem  

tak jsem po čase projezdil trochu lokalit. na ještědu jezdím jeden trails, je dobrej, ale je to tam všechno rozpadlý. jakmile to zkusim dát do kupy, druhej den je to zase v p*deli… dál jsem na netu našel, že dobrý lávky sou kdesi „v lese u Starého Harcova“… dost širokej pojem. dnes jsem tam byl a nikde sem nic nenašel. neporadí někdo kde bych je našel?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz