• black.horse

    Zdárek, mám dotázek, zda je v Plzni a okolí nějaká freerideová tra? se skoky, dropy, dvojáky, dirtíky atd… kromě Lopa?árny a Lochotínské BMX, ty znám… já abych věděl kam ohu přijet pojezdit… Prosím o popis místa(co tam je) a umístění (kde to je) a jak se tam dostanu (autem)… Předem všem děkuji;-)

    0 0
    • wroum  

      Ja se pridam. mame chalupu kousek od Blovic (cca 20 kmo jizne z plzne) a taky by me zajimalo, zda se tam nekde da zajezdit. V Blovicich byly nejaky skocky a par lavek primo na placu u statku (Za zamkem), ale vse je prilis easy. Pak sou 2 maly skocky v Blovicich u cihelny, ale taky easy…o nicem jinym nevim.

      Black Horse: kde je Lochotín a Lopatarna?

      0 0
      • black.horse  

        kousek od Blovic jsou Zdemyslice a tam je dům mojí milovaný a občas tam za ní jezdím… teďka tam budu mít od středy do neděle asi krom XCbika i sjezďáka, tak bych se ráa dněkde projel:-) Lochotín a Lopa?árna sou ořímo v Plzni… http://www.mapy.cz/search.py?… tohle je Lochotín jestli se nepletu, je tam BMX dráha a Lopatu adresu nevím…

        Jinak ty Blovice… to je u toho statku, jak tam sou ty lávky z těch dřevěných příček, co se uprostřed rozdvojí, pak spojí a na konci je ten „dropík“? kde sou ty ostatní věci co si říkal?

        0 0
        • wroum  

          Zdemyslice znam – jezdim tam na ryby. Blovice – jo, to je ono. nic moc, spis nic. no a ty dve dalsi skocky jsou kdyz bys vyjizdel z Blovic smer Seč, tak hned na konci blovic musis podjet viadukt a hned za nim doleva a podel koleji tak 250 metru (po takovy panelce). ale rikam to rovnou, nestoji za to tam jezdit, pokud to nekdo nepredelal. je to maly. opravdu maly.

          0 0
          • Caryfuk  

            Ahoj, lopatarna je pod Doubravkou, ale ted od 1.6. je vstup zpoplatnen. Je to dirtova lokalita bez dropu a lavek. Pokud hledas dropy a lavky tak to najdes na Krkavci, ale je to pred prudici ukryte bokem mimo znacene cesty a popis je obtizny.(lepsi je vyrazit s nami) Je mozne i v tydnu po seste hod. Dalsi lavky (nevim kdo stavel) jsou schovane v jednom remizku pod Radyni.

            0 0
            • wroum  

              takze az zas pojedu na chalupu, tak vezmu frirajda a dorazim za vama do Plzne. ad radyne: z ktery strany a jak to vypada? stoji za to tam dojet? dik

              0 0
              • Caryfuk  

                Radyne: nejlepsi pristup je kdyz jedes od Olympie na Plzenec, mines Hurku(to je skalka po leve ruce na kopci kdyz skonci zahradky po tve prave ruce asi 300 metru od posledniho kruhaku)a pak sjedes po cca 100m doprava na polni cestu po ni vjedes do lesika a tam mirne vlevo dal po ceste. mela by te tam dovest. Pokud pojedes od plzence tak jed silnici, ktera vede na Dobrany. Pak po prave ruce konci pole a je tam nejaky objekt a za nim začina lesik. Pak je zas pole. Dej se doprava pri lese a dojdes tam taky. Je tam lavka pres rokli vyska cca 2,5m, houpacka, dropik z lavky, delka lavek celkem asi 25m.

                0 0
                • wroum  

                  dik. az pojedu kolem, tak to zchecknu

                  0 0
                  • black.horse  

                    Hele, Wroume, tak mě napadlo, co se někdy v létě domluvit až tam budem oba a něco tam postavit?;-) nějakou tu skočku…

                    0 0
                    • wroum  

                      ja mam double na zahrade :-) a vzhledem k tomu ze hakuju, tak nemam casu nazbyt a stravit celej vikend s koleckem a lopatou neni muj sen. ale kdyz tak o tom premejslim, tak mozna neco mensiho (nejakou serii skoku) by to tam chtelo. mista je dost. zkontaktuju te az se tam budu chystat na delsi dobu nez na vikend.

                      …este sem si vzpomel, ze ve Stahlavach sou 2 skorodirty vedle mostu pres Uslavu.

                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.