• lukan

už se to tady párkrát řešilo, ale rád bych si Vaše názory ucelil menší anketkou:-) popř. mi můžete napsat jestli máte někdo zkušenost se servisem tlumení v ostravském maxcursoru.

ještě dodám, že v mokru jsem nejezdil (teda určitě ne plánováně) a vidli i tlumič jsem pokaždé vyjíždce čistil a mazal silikonem.

Anketa: jak moc je nutné podle vás servisovat vidli Fox F125 RL a tlumič Fox Float R po cca 2000km?

0 0
    • lukan  

nikdo neservisoval vidli v cursoru? :-)

0 0
    • bleach  

rekl bych, ze taky dost zalezi na tom, kde je na kole tlumi umistenej, jak moc na nej strika bordel.

0 0
    • lukan  

tak se mi to moc nezdá, dneska jsem celý den jezdil a nezbavil jsem se pocitu, že vidla je méně citlivá, navíc nevyužívá celý zdvih, zkrátka to není co to bývalo…se mi zdá. Tak přemýšlím co teď, zda to hodit do švece, nebo do ostravského max cursoru, nebo se hecnout a zkusit si to servisovat podomácku. co myslíte?

0 0
      • Nodar  

ač ostravák, posílám to do švece, vůbec jsem netušil že max má také servis. Je to oficiální nebo to dělají načerno?

0 0
      • Nodar  

ač ostravák, posílám to do švece, vůbec jsem netušil že max má také servis. Je to oficiální nebo to dělají načerno?

0 0
      • vondrus  

Vidlici das podomacku. Tlumic nevim, to jsem nedelal.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.