• Smazaný účet

    Dobrý den,

    chci koupit novej bajk, enduro takže zdvih 150–170, něco takovýho.

    Mám nabídku, canyon torque a je tam tlumič fox float x2. Jezdím i nějaké delší trasy semtam i silnice a polňačky, tudíž bych byl rád kdyby tlumič šel uzamknout co nejvíce na tvrdo. Má s ním někdo zkušenost?

    dík za odpovědi

    0 0
    • AleZ80  

      Já měl Factory verzi. Úplně na tvrdo to zamknout nešlo, ale přišlo mi to dostačující.

      Přirovnal bych to k prostřední poloze u DPS/DPX2 nebo Monarchu RC3.

      1 0
    • MTBIKER doporučuje

    • novas752  

      To si nech to Spyro na delší trasy. Na full enduru v adekvátní výbavě (měkké těžké pláště atd.) je to hrozná nuda. Na typické enduro vyjížďce dám málokdy přes 40km, ale je to třeba 1500 nastoupaných metrů. Jezdit s tim rovinatý trasy je hrozně nezáživný, šlapeš do „měkkýho těžkýho kola“ jako debil a vůbec to nejede.

      Záleží na konkrétnim vnitřnim nastavení (dozvíš se na Fox stránkách pomocí výrobního čísla) ale úplně na tvrdo to zamknout nejde, většinou je to spíš takové přituhnutí aby se to moc nehoupalo a drželo více ve zdvihu při plynulém tempu stoupání.

      1 0
    • Honza03  

      Nevím jak na Torque, ale na Ripmu to občas zamykám jen při honičkách po asfaltu do táhlého kopce tam to poznat je, maximálně ještě na táhlé stoupací štěrkovce. Jinak to nemá smysl a popravdě je to i nepříjemné. Páčka to pouze přitvrdí není z toho pevňák, ale na ten asfalt to stačí, aby se to nehoupalo.

      0 0
    • Tofifee  

      Mám Torque a na delší trasy po polňačkách a silnicích to moc není. Jak už psal novas752, šlapeš jak debil, je to těžký a moc to nejede. Torque je spíš vhodnější do bikeparku než na enduro.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.