• cat

Jake jsou rozdily mezi jednotlivymi rocniky u THE ONE? Zajimaji me brzdy od roku 2010. Vim, ze nastaveni delky chodu paky se da dokoupit: „viz.“:

http://www.bartonicek.cz/…1005120.html

Ale nevim, jestli se da nastavit vzdalenost paky od riditek, alespon sroubem?

Novejsi rocniky by mely mit vic oleje v soustave(=mensi prehrivani?), ale to je asi jedno.

Jde mi hlavne o to, jestli se vyplati koupit jete 2010, nebo jit za vetsi prachy do novych 2012/2013.

0 0
    • Jenda  

to nastaveni mrtvyho kroku je imho akorat kurvitko takze pokud muzes radeji paky bez nej

0 0
      • Medunka  

To slovo sem už dneska slyšela, koukám, že to má asi na více místech stejné pojmenování :-)

R1 vozím, a designově se mi líbí novější, funkci porovnávat nemůžu, ale brzdí a dávkujou hezky

0 0
      • kubad  

kurvitko chodu to je, ale kazdemu nemusi sedet kratky chod paky

0 0
    • Kamikaze 591  

Jaký je rozdíl mezi The One a R1?

0 0
      • Jenda  

pokud se nepletu tak The One ma vetsi trmeny a prumer pistku na trmenu.

0 0
        • kubad  

nepleteš se

0 0
        • Kamikaze 591  

No a ty praktičtější věci? Brzdný účinek, velikost mezery mezi deskama, hmotnost?

0 0
          • Baba-Ji  

vetsi pistek = teoreticky vetsi ucinnost, vetsi trmen = brzda by se nemela tak rychle prehrat

0 0
            • kubad  

T1 po novu brzdí od kus líp a je odolnější proti přehřátí.

mezera je ale o fous menší, a to už u R1 je poměrně malá

jinak R1 brzdí dostatečně, ale je u nich při drsnějším nasazení problém s přehříváním, T1 patří mezi nejbrutálnější brzdy na trhu.

váhově je R1 lehce pod 200g – T1 je cca o 30g těžší

0 0
              • Kamikaze 591  

Dík. Jinak doufám, že si na mě nezapomněl s kolama.

0 0
                • Jenda  

no a kdybys nahodou mel nejaky R1 a chtel je vylepsit the one trmenama tak se mi ozvi, mej bych jedny za levno na prodej ;-)

0 0
                  • scret  

jaky bude vysledek? vetsi sila? vetsi telo – lepsi odvod tepla, mensi hrati?

0 0
              • Tomáš91  

Kubad, teda to avizované zväčšenie medzery u všetkých bàzd modelového roku 2013 (ECT) sú len reči?

0 0
                • kubad  

on tady nekdo psal o modelech 2013?

jestli te zmatlo znaceni co sem pouzil T1 tak to se me jen nechtelo psat totez :-) The One

0 0
              • Twisp  

S the one mam problem, ze mi nezajizdi prasatka. Vycisteni a namazani pomuze jen na chvilku a stejne nedocilim neskrtani. Nejaka rada v tomhle ? dikes

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz