• Nope

    Také jste z letošního FOR BIKES zklamáni? Na webu prezentovali výstavu takto: „Největší cyklistický veletrh ve střední Evropě FOR BIKES 2017…“ Ve skutečnosti je to spíše ostuda, kde se pakují pořadatelé na každém vašem kroku a účast významných cyklofirem byla prakticky nulová! Drahé vstupné, drahé parkovné, drahé jídlo i pití (pokud není z prášku z automatu). Dalším varovným signálem je chybějící seznam vystavovatelů na webu nebo alespoň před placenou zónou výstaviště! Kdybych viděl, kdo vystavuje, res. nevystavuje – vůbec bych dovnitř nešel! Drzost s kterou je inzerován veletrh jako „největší ve střední Evropě“ je zarážející! Ptám se, čím je největší? Snad vysokou cenou vstupného? Nebo plochou na které nic není? Z mých oblíbených firem jsem nenašel: Kalkhoff, Scott, Decathlon, Bulls, Focus aj. i naše ryze české výrobce… Např. stánek Cube byl dost chabý, modely o které jsem měl zájem si prohlédnout nebo vyzkoušet vůbec, ani v jediném kuse, nepřivezli. Postarší chytrák dovozce Cube nedokázal na to nic jiného říci, než kritizovat konkurenci a chválit vlastní ceny… Já bych pochválil naopak zastoupení zn. Akumo a Author, jejihž expozice byly jedny z mála důstojných této výstavy. Též Canyon se představil s expozicí dobře designově uspořádanou, modelově aktuální a funkčně vyrovnanou. Dále vzdvihuji i velmi vstřícný přístup k zákazníkům. Škoda, že všeobecně chybělo dostatečné vystavení letošních modelů a početně více zastoupení inovativních technologií, jako je řazení v náboji nebo řemenový převod. Celkově byla výstava předražená a zastoupení značek velmi slabé – nevyplatí se tam jezdit nikomu, kdo je „v obraze“ a platit za to, co vám dobrý prodejce předvede v klidu svého showroomu! Chyběli už jen prodejci pánví, vteřinových lepidel a pomády na vlasy, byl to letos prostě propadák!!!

    0 0
    • milan.v  

      Ano, ale už tu vlákno na For Bikes 2017 je…

      0 0
    • Člověk a jeho svět  

      Veletrhy v ČR jdou prostě do kopru, FB nemůže být výjimkou.

      0 0
    • puka  

      Nevím co jsi od toho čekal? Nebyl jsem tam, ale potom, co jsem se podíval na obrázky z minulého roku, mi to nic neříkalo. Pár vystavených bajků, 50% ebiky.. Stánek hervisu mi přišel jako výsměch.

      0 0
    • doubleingram  

      Je to celkem bida no, takovy cesky vidlacky.

      0 0
    • Zaire  

      Byl jsem poprvé a bohužel jsem ekal více mnohem víc

      0 0
    • milan.v  

      Na některých stáncích se chovají, jako by je snad člověk svou přítomností obtěžoval, přitom právě ze zákazníků jsou živí…

      Někteří by prostě neměli pracovat na postech, kde přijdou do styku s lidmi, resp. zákazníky…

      A to je teprve první den za nimi…

      Měli by vyrazit na nějaký zahraniční veletrh, jak se tam všichni mohou přetrhnout, aby zaujali, aby dobře reprezentovali svého chlebodárce, svou firmu…

      Pozitivní byly roštěnky na některých stáncích, prezentace krajů a bezproblémový příjezd a odjezd…

      A také Supí kolo Adlera z Cape Epicu, včetně všeho humusu, celkem mě oslovilo a to tu značku díky tomu přetěžování zde fakt nemusím…

      0 0
    • jannk  

      Jako nejake skutecne novinky fakt nic moc, ale obstojne na takove to vice obskurni prislusenstvi, ktere clovek zhruba tusi co potrebuje, jen presne nevi co a jak – tak se na par veci da podivat, ja nakoupil nejake touringove tasky apod. Jenze to je spise cyklo-trznice a ne veletrh novinek. Akorat jsem EET uctenku dostal jen asi v 10%, pekne tam kolektivne na Babise srali.

      0 0
      • milan.v  

        Přesně – cyklotržnice a klasický český člověk se nezapře, takže rvačka u Sweepu, když je to tak levné a krásně to svítí, několik dalších výprodejů/outletů, skoro jsem si někde připadal jako na bleším trhu a ne veletrhu…

        Prakticky chybělo kvalitní oblečení ve větším měřítku a to jsem se těšil, že si něco osahám a případně koupím… Přijel jsem s prázdnou…

        No a kvalitní značky měly takový stánek a prezentaci, že by snad bylo lepší, aby tam vůbec nebyly…

        0 0
        • Picino  

          dají se tam okouknout nějaké kvalitní a pěkné gripy? Chtěl bych vyměnit Ergon slim za něco jiného.

          0 0
          • milan.v  

            To dají, těch je tam hodně…

            0 0
          • raw 4  

            Koupil jsem tam u mojekolo Esi grip chunky za 367 Kc coz je super cena, plus jako obvykle mapy za 20 kc..

            0 0
        • raw 4  

          Rikam si kdo se do něčeho takového muze bavlect plus axon to je stejny..

          0 0
          • novas752  

            Hele mám čtvrtym rokem návleky na nohy od Sweepu a nemůžu říct ani popel. Tkanina, švy, zipy i silikonový protiskluzy bezproblému drží, barva a reflexní popis taky. Každej rok s nima najedu cca 1500km ve všemožných podmínkách od mrazu a sněhu po bláto a déšť + proletim spoustu křoví.

            Ale nápis Craft, Gore apod. na tom neni no, to bohužel ne.

            0 0
            • raw 4  

              Jeden holky druhy vdolky…za me je to udesny design. ..

              0 0
      • puka  

        Prý pokud je výdělek do 300k kč, tak se nemusí se účtenka dávat nemusí. Pokud je každý stánek individuální,tak se to asi nemusí.

        Četl jsem to ve spojení s plesy.

        0 0
    • Luwa  

      Když říkáte tržnice vyplatí se mi tam pro hadry z Jablonce nad Nisou nebo jak velký slevy jsou? A dají se tam koupit mtb boty.

      0 0
      • milan.v  

        Plánoval jsem, že bych si tam pořídil tretry na žiletku, ale někde mě tak znechutili (Skořepka např. to jsem si tam připadal u těch zamčených treter jako debil, viděl zájem, ale že by třeba řekl, chcete je uvolnit, ukázat… nic…jo, to já nevím, jak ty tretry jsou na tom velikostně k ostatním značkám, resp. normální obuvi… ) , že už jsem se ani neodvážil zeptat na možnost vyzkoušení…

        Tedy až na Progress Cycle, tam se rád zajedu podívat na Fiziky…

        0 0
    • Val  

      Mno loni nebo predloni, kdyz jsem tam byl poprvy tak jsem byl nadseny, koupil jsem si tam rukavice a mapy a pruvodce + jsem oblez spoustu stanku, protoze jsem se chystal koupit kolo a vybavu na cyklocestovani…

      Letos byla vystava lautr stejna -co taky furt vymejslet, takze jsem si akorat koupil zas ty same rukavice, mapy a pruvodce uz mi prisly v dnesni dobe zbytecny… na kolech se nic nezmenilo. A kdyz jsem si chtel nejaky kolo pujcit tak nikdo vlastne nevedel jak, tak sem sel domu, kdyz nepocitam jidlo tak to bylo tak na pul hodinky. Asi to staci jednou za zivot.

      Nejsilnejsi zazitek ovsem byl pohled na pani ktera prodavala jakesi pestrobarevne elasticke hadriky, do kterych byla i oblecena a ktera disponovala nadhernym pozadim, ktere vedoucne a s usmevem vystavovala – tak to jsem slintal vic nez u ocelovyho Marina…

      Jo a zase tam prekazeli vozickari.

      Jinak plecky z Decathlonu tam zcela urcite byly, nejaky Scotty taky, ty ostatni nevim a ani nechapu proc by je nekdo chtel videt.

      0 0
      • 2. Bóďa  

        Překáželi vozíčkáři?? Ale no tak…

        0 0
        • Val  

          Je to stejný jako když nevidomí vyrazí na filmovej fesťák. Oni maj na tyhle akce slevy a baví se tím, že tam překáží slušným lidem… kteří byli nucení si potupně vstupenku zadarmo vyžebrat.

          0 0
        • meris  

          A nejvíc mě překážel tenhle z fotky. Dvakrát jsem kvůli němu musel čekat u dveří. Hlavně že mají slevu a chodí se tam fláka zadarmo.

          0 0
    • TuCzech  

      Nevíte, jestli Canyon má na For Bikes ty na jejich Facebooku avizované slevy? Případně jaké?

      0 0
    • juraj.9  

      Val:ty seš asi pohybové v pořádku ale v hlavě máš nás.....

      0 0
    • Petr L2  

      Nějak mě nenapadá, proč by měl na For Bikes vystavovat Decathlon, to je jako kdyby na velethu sýrů vystavoval Lidl :-)

      0 0
      • novas752  

        :)

        A přece tam byl.

        0 0
      • Mysee  

        Tak hlavně že prodejna Hervisu tam nikomu nevadila. :D Decathlon má narozdíl od něj i kola, na kterých týmy fakt závodí.

        0 0
        • Val  

          Tak mně vadili, ale nechtěl jsem to ventilovat abych nebyl za hejtra.

          0 0
      • rhapsody  

        Asi nějak nerozumím tvojí úvaze .. co je na tom špatného?

        Netuším zda si Decathlon nechává někde vyrábět nebo si sám vyrábí kola pod svoji značkou btwin, ale pro někoho kdo hledá nové kolo v cenové hladině do cca 25.000 je to stále lepší volba než od většiny známých značek.

        Myslim že ne každý má třeba na Rocky mountain za 350 tisíc, takže proč ne ..

        0 0
    • milan.v  

      Jak už jsem psal, bylo tam více věcí, které byly k pousmání, bohužel i k pláči …

      A to jsem tam byl v pátek, kdy tam bylo nejméně lidí, ještě se prodírat přes davy, to by mi asi šmejklo …

      0 0
      • novas752  

        Ja tam byl dneska dopoledne a oproti minulym nedelim mi tam nijak extra plno neprislo, spis naopak.

        0 0
        • jannk  

          taky v tomhle pocasi jit na veletrh misto na kolo … :)

          0 0
        • PAFIRA  

          To ani v sobotu,myslím,že celkově účast byla slabá.......ani se není čemu divit.

          0 0
    • Tehu  

      takze jsem rad, ze jsem tam nejel, po nekolikate se opakujici propadak :-D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.