• pos3k

    Tak se meni prepravni rad v mhd, resp v metru. Docasne muzou byt 2 kola na koncich vagonu, tj 10 celkem. Uz se mi stalo ze jsem nemohl po vlastni ose, tudiz metro… a tri metra za sebou obsazene (minimalne 4 kola) :-( Kdyz jsem se jednou cpal do prvniho vagonu na plosinu (prvni jizda, v te dobe mi nebylo jasne jestli muzu na obou „koncich“) tak me ridic vyhnal. Osobne bych uvital prepravu kol na konci a zacatku cele soupravy, tam kde je mista nejvice. No uvidime zda se osvedci co ted schvalili.

    Anketa: Vyuzivate metro pro presun s bikem?

    28x
    72%
    0 0
    • micro  

      To sme jednou s kamosema takle slyseli metro , tak bezime i s kolama a narvali sme se vsichni do prostredniho vagonu, 2 kola do kazdejch dveri :-)) pak tam kamos sejmul par turistu , hehe. Docela sranda, ale ono to o vikendech jinak nejde, v kazdym metru je vzadu na plosince vzdycky obsazeno…

      0 0
    • ddd - andy  

      Hele ja se jednou „chytnul“ s nejakou mamkou s kocarkem a jeji kamaradkou. Zatimco ona mohla v ty dobe cestovat v metru kdekoli kola jen vzadu. Ja tam byl driv a ona potom co se tam nacpala na me zacala mit hlasky. Tak jsem je slusne trochu rozebral, ze pro smich cestujicich vystoupili o stanici driv.. :-)

      0 0
    • Vašur  

      Fčera jsem jel poprvé v životě s kolem v metru, večer v půl devátý. A bylo to v pohodě. Z toho, jak bude vlak plnej jsem ale měl těžký sny už tejden, co jsem věděl, že pojedu. A taky, když vlak přijížděl do stanice, tak první vagón plnej, druhej taky, třetí plnej vpředu, čtvrtej volnější a pátej skoro prázdnej a na konci dvě kola. Ale jeden zrovna vystupoval, jako na objednávku.

      0 0
    • grizzlik  

      obcas jezdim no ale spis sou problemy s normal lidma ze maj zakempenej ten zadek a ne ostatni bajkri :| fakt nechapu jakej je rozdil v tom ze kola muzou jenom dozadu a ne dopredu

      0 0
    • Frankie  

      Mne to potesilo, taky jsem parkrat dlouho cekal na peronu na volny posledni vagon, takze jsem pro.

      FV

      0 0
    • cabbage  

      divný, mě nikdy z metra nevyhnali a to jezdím skoro vždy v prvním vagonu a nekdy i uprostřed.

      0 0
    • VencaV1  

      Ja teda bezne jezdim v prvnim vagone, nekdy kdyz metro dobiham tak i uprostred. Otestovano mam, ze se dozadu vejde 8 kol, ale pak to byla velka akce pri vystupovani. :)

      0 0
    • PIWNIK PONURY  

      jojo, taky jsem to cetl.. jen se bojim, ze to nebudou vedet „obyc cestujici“ a budou prudit.. ale s tim se clovek vyrovna, ze:-)

      0 0
    • Radek Broz  

      Uz jste meli nekdy problem treba s revizorem, ze nejste vzadu? (Ja teda potkal revizora primo ve vlaku jen jednou a to jsem zrovna vyjimecne bez listku jel z Opatova na Roztyly koupit kupon do litacky… 2 roky jsem tam bydlel a ani jednou je nepotkal. ALe to je jina story;-) )

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.