Epicon XC TAD 2009-už jej někdo máte?

20 nepřečtených
  • vlk

Tak jsem si všim, že už se nějakou malou chvíli prodává v obchodech Epicon TAD 2009.

Nemáte ji už někdo doma?-případně napište jaká je v originálním stavu bez úpravy.průběh, tlumení apod

Jen mne zaráží, že Suntour, na stránkách psal, že vnitřní nohy jsou z hliníku, na obrázcích to vypadá, že mají zlatavé eloxování-to drží jen na hliníkových nohách a přitom někteří prodejci v popisu píší vnitřní nohy CRMO a váha 1970g.Tak jaké to má vnitřní nohy.

Cena do 6 tis se mi zdá lákavá.

0 0
    • tom_777  

keců o Epiconu není nikdy dost XD

0 0
      • vlk  

Mě nejde o Epicon.Jsem dosud Rock Shockista. Jde mi o systém TAD a o co nejnižší pořizovací náklady na funkční lehkou vidlici s tímto systémem či podobným. Fox je na mne moc drahý a Manitou moc modelů s tímto nenabízí a když tak za dost vyšší ceny. Problém je, že u Suntouru bývají informace na webu výrobce a zkutečné provedení vidlic 2 různé věci.

0 0
        • K2  

Zapoměl jsi na Marzochi a MXC – není to úplně totéž, ale využití je podobné (výjezd bez zvedání kola) Nevím ale co nabízejí nové modely, jestli snížení je možné stejně jednoduše shora páčkou.

další možností je mrknout do bazaru – sem tam se tam najde Talas okolo 10-ky (jezdím na něm první sezonu a v kombinaci s 34 vzadu vyjedu skoro všechno…

0 0
      • micsvo  

micsvo

:-)))

0 0
    • mr.antik  

To zas budou dohady…

0 0
      • miki  

reba

0 0
        • vlk  

ubohá provokace.

Ten první má Duka race a ten druhý něco od Manitou.Nicméně vypovídá to o některých rádoby rádců, co mluví o něčem co nikdy nejeli.

Rebu nechci nemá rychlé snižování zdvihu.A cena je ještě vyšší než u TAD Epiconu.

0 0
    • vlk  

Pro upřesnění.Poblo­koval jsem to, aby nedocházelo zase k hádkám.Bohužel obrázky se zobrazí i po blokování.

0 0
      • kovar  

Obsah tohoto příspěvku byl blokován zakladatelem vlákna

0 0
    • K2  

Jen tak ze zvědavosti, máte někdo tuhle vidli s nastavením zdvihu s řídítek za jízdy? Jak jste spokojeni, šli by jste do ní znova?

0 0
      • Polo21  

mam epicon TAD od milana a maximalna spokojnost, pouzivam ho na AM:EN a ziadny problem, dokonca je o nieco pevnejsi ako verzia RLD 08 co som mal pred tym. Zmena zdvihu z riaditok je bezproblemova, pre znizenie staci len zatlacit packu a vidla sa zanori na pozadovnay zdvih, pre zvysenie zdvihu staci odlahcit predne koleso

0 0
        • blund  

čau taky jezdim AM/EN a uvažuju o týhle vidlici , opravdu ti stačí na tenhle styl jízdy? původně sem chtěl durolux ale teď po tejdnu v krušnejch horách chci co nejlehčí vidlici, která zároveň vydrží můj styl jízdy… durolux mi připadá až moc robustní a těžkej a ten zdvih je taky přehnanej

0 0
          • Jenda  

no zalezi kolik vazis a cemu rikas enduro. Pokud na tom nebudes nejak moc skakat tak ta vidle vydrzi celkem dost. Kazdopadne ale na tvrdsi jezdeni to chce 15 osu. Porad ale musis brat v uvahu ze je to vidle s 32 nohama a tedy vydrz neni nekonecna. Na druhou stranu v nejhorsim si za ne mnoho penez koupis za 2 roky novou nejnizsi verzi epicona a prehazis vnitrnosti z TAD a popravde te to vyjde mozna levneji jak servis na foxe :-)

0 0
            • blund  

no vazim 80kg ale neskáču skoro vůbec, jen kdyz chytnu nejaky hezky prevyseni ve sjezdu, jenze prave ty sjezdy si docela užívám a nevyhýbám se skoro ničemu takže ta vidlice dostává docela zabrat, tu verzi s pevnou osou sem nikde v nasich obchodech nevidel… a ani černou variantu sem nenasel

0 0
              • alex33  

Posílal jsem ti email s tou pevnou to není tak jednoduché.Já mám vše od Milana.Koupil jsem Tad bez Osy pojezdil dokoupil E LOd s osou nechal jsem si nohy s osou + LOD zamykání,čímž vznikl muj jediný hybrid samozřejmě to navýšilo cenu ,ale i užitnou hodnotu

0 0
      • alex33  

Snižování s říditek je naprosto v pohodě,akorát ta páčka je nic moc je celá plastová a při jednom vystupování přes řídítka se mi podařila ukopnout.Nahradil jsem ji zamykací páčkou od RS se kterou funguje naprosto perfektně a je pěkně schovaná narozdíl od originálu.

S 15mm osou se dá použít na menší skočky v pohodě jako jiné vidlice ve stejné kategorii.

Můj ojedinělý kousek bude k prodeji za zajímavou cenu,zatoužil jsem po 36mm nohách

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.