• Blackbiker

    Zdarec všem-jelikož enduro a podobný styl jezdíme i my velcí kluci:-)(199cm), rád bych věděl jestli vůbec existují nějaké biky, které by byly vhodné pro naše postavy. Zatím jsem vydedukoval jeden, který geometrií je stavěn vyloženě na velké chlapy-ad odkaz-Canyon Torque. Jde mi o zdvihy od 150–170 zadní stavby.Toto je pouze hypotetický dotaz, nákup momentálně neplánuju, ale v budoucnu právě takový moster bike chci mít-nic malého:-)vepředu asi 180 a vzadu kolem 160–170.Tak jestli si uvědomujete, že jste někde viděli geometrii kola na podobné bázi jako zmíněný Torque napište-díky Blackbiker

    zde už odkaz

    www.canyon.com/…ometrie.html?b=84

    0 0
    • pilousl  

      heh tak to nevim , urcite neni problem ram na zakázku a k tomu kola na 29 .

      0 0
    • Blackbiker  

      Tak teda jinak – kdo dělá kola – rámy na zakázku – že by RB? Jenže kdyby bylo Monster EN tak mi pak nejde zasunout sedlovka.

      0 0
    • Radek Broz  

      Myslím, že si na Campu pokecáš s bratry 100klády. Jsou větší než ty, maj Monstry.

      0 0
      • Blackbiker  

        jo jasně,že jsou velcí mi je jasné-fajn nakonec se nebudu cítit blbě – jeden velkej.A propo to RB co má stokláda je fakt malé:-)

        0 0
    • MlokCZ  

      Canyon dělá i ve větších zdvizích delší rámy, myslím, že ideální volba pro tuhle výšku. A myslím, že delší rám už na takovéhle ježdění by nebyl ono ani pro tvojí výšku. Navíc Torque je současně výborný rám.

      0 0
      • nakata  

        A navyse sa da zohnat za cca 20.000Kc mierne jazdeny :)

        0 0
      • Blackbiker  

        ahoj Mloku docela jsi mně potěšil podobným pohledem na věc jako mám já. Aspoň vím že existuje spoň jedno kolo s kterým dobudoucna můžu počítat. V.

        0 0
    • ravag3r  

      Mám ten samej problém. 196cm… Chtěl bych Enduro, ale s 26" kolama vypadám jak na tříkolce a s 29" je zas Enduro blbost. Zdvihy taky 150–170. Prostě shánim něco co nebude strašná koza i ve velký velikosti a přitom to bude mít nějako dobrou geometrii a pujde se na to poskládat. Strašně se mi nelíběj štaflovitý kola a štve mě, že mám na svym GT problém vytáčet zatáčky, jak je dlouhý.

      0 0
    • Nimrod  

      klucí ušatí, co tu řešíte? když si nevim rady, zavolám frantovi mrázků. umí všechno, dokonce i endůrka. geoemtrie na zakázku je jasná, cena více než překrásná, kvalita dokonalá. a jestli se někomu nelíbí jednočep, tak ho to přejde, až se projede na vlstnim františkovi

      0 0
    • Blackbiker  

      A teď jedna otázka konkrétně na Canyon Torque Fr, myslíte si že by se tam dala dát vidlice se 180 zdvihem aniž by to udělalo zásadní změnu s geometrií. Vím, že je Canyon Torque FRX i ve verzi se 200 zdvihem vzadu,ale tohle je už moc dh fr, spíš se mi jedná o lehké fr-potažmo enduro. Zatím určitě nechávám Reigna. Ale budoucnost je jasná-kolo podobné Torquemu nebo ten Torque je zatím jediná volba.B.

      0 0
      • MlokCZ  

        Těžko říct. Už v originále to má docela položený hlavový úhel (67,5st. – na daný typ kola asi akorát) a 20mm navíc je další jeden stupeň dolů. Možná už to bude moct, ale nedokážu moc posoudit, jak moc může být na takovém kole položený hlavový úhel, na to tu jsou jiní znalci této kategorie kol.

        0 0
        • Dijck  

          Pokial by to bolo len o 1 stupen tak by to bolo uplne ok.

          0 0
          • MlokCZ  

            2cm jsou maximálně jeden stupeň. Maximálně proto, že sice 2cm jsou jeden stupeň, ale nebudou to celé 2cm, protože při větším zdvihu bude o malinko větší sag.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.