• volodaj

Ahoj, máte niekto skúsenosť s týmito kolesami? Podľa tejto stránky by mali byť originál UST, podľa iných to skôr vyzerá na TLR Ready, teda nutnosť použitia Notubes alebo podobnej pásky. Prípadne ak ich niekto máte, aké sú s nimi skúsenosti. Určenie AM/EN jazdenie, v prípade kúpy budú nahodené na Giant Reign, moja váha okolo 82–83 kg.

A ešte jedna otázka, použité náboje sú DT 350, takže predpokladám, že by nemal byť problém prerobiť zadné kolesa na 135×10 os. Je to tak? Ďakujem.

Link na kolesá:

http://www.bike24.com/1.php…

0 0
    • Reed  

Přesně Tak – tyto kola mají již UST ráfky, není potřeba používat tedy pásku. Je to modelová řada 2012 a náby jsou DT 350. Zadní předěláš koncovkama, přední případně na 5mm upínák pomocí redukční osy. Nosnost kol je cca 100 kg. Za mne spokojenost :-)

0 0
      • volodaj  

Vďaka, toto som chcel počuť. Takže objednávam, za tie peniaze asi nie je čo riešiť. Do 100 kg mi teda s výstrojou ešte ostáva rezerva.

0 0
    • scota  

DT Swiss M1800 DBIS 26" jedná se o UST ráfky, nebo mohu použít i TLR (např. Ardent Exo 26×2,25" TLR)?

0 0
    • Tehu  

Hola, svara ma Canyona Nerve AM na 26. Dosluhujou mu prevody a rad by z 3×9 presel na 1×10 nebo radeji 11 kvuli 11–46 rozsahu. Na biku jsou tyhle kola viz. nadpis (DT Swiss M 1800) s Shimano 11–34 kazetou. Pojme ten orech 11sp kazetu popr. 10 ? Diky

0 0
      • Tehu  

Takze odpovim si sam a pripadne mi to tu prosim vyvratte :-D uz jsem to nahodou nasel… ;)

Shimano orech v pripade MTB je pro 9/10/11 stejny, bez nutnosti podlozek a to i v pripade takoveho skoku z 9sp na 11sp !!! V pripade silnice vsak ne a resi se podlozkama.

0 0
        • Pijer  

Jestli se nepletu, tak zjednodušeně na MTB 9/10/11 stejný ořech, jen u Mavic se používá podložka.

U silnice musí být na 11 jiný ořech.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.