• gidy

Dobrý podvečer, podařilo se mi rozsekat zadní kolo na mojem Canyonu , a hledám náhradu za M1900 29" (pevná osa), jelikož jsem je na netu našel pouze v sadě a nechce se mi dávat za zadní kolo 7 tis. Dá se sehnat něco v obdobé kvalitě/výkonu/ce­ně? Případně i klidně něco nechat vyplést, náboj by měl být v pořádku, najeto cca 300 km.

Díky moc, moc se v tom neorientuji a za každou radu děkuji.

0 0
    • jonti  

Rozsekat rafek po 300km? To je prakticky jeste nove kolo. Staci sehnat novy rafek ktery bude o neco tezsi a odolnejsi, v idealnim pripade bude mit i stejnou vysku a bude mozne pouzit puvodni draty.

0 0
      • gidy  

Mel jsem pad pri sjezdu a je tam osmice ze neprotocim kolo. Podle me uz to nepujde dat do kupy, tak hledam nahradu.

0 0
    • tomxxx  

Jestli sis zníčil i dráty, tak si tam můžeš dát jakýkoliv MTB ráfek a k němu příslušné dráty, pokud jsi je nezničil, tak asi nebudeš chtít kupovat nové, takže ráfek o stejných rozměrech. Bohužel si nejsem jistý, jestli DT normálně prodává samotný ráfek, jako je na M1900, já ho na stránkách nenašel. Takže zavolat do bottica, jestli by ti ho nějak nesehnali.

0 0
    • tonik666  

Pokud to nepujde opravit, tak ztr flow ex nebo wtb i23

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz