DT Swiss- Hugi 240 Disc 24 děr

9 nepřečtených
  • PremaSkalik

    Ahoj mám dotaz. Jsem hodne pozadu kdyz jezdím na nábách Hugi 240 zadní, Dt 240s přední vše na 24 dírách , je nějaky znatelny rozdíl oproti 28 či 32 díram ? a vubec jake jsou mezi tím rozdily?

    Complet je 26" DT 240s/Hugi 240 (24 díra) ráfek DT XR400 /24 a dráty to nevim jaky mam to na nich nepřečtu :D

    Mám 73kg 173 cm , jezdím v terenu jako se jezdi Cross country. Jsem každo denní jezdec nebojím se to kolo poradne zkrosit ale nejsem zavodník ,,ještě :P " :)

    0 0
    • maajkee  

      Na 73kg je 24 drátů celkem OK. I ty ráfky na tu hmotnost OK. Zkrátka neřeš a jezdi, konfiguraci máš pro svou hmotnost a určení naprosto optimální a bezproblémovou ;)

      0 0
      • PremaSkalik  

        Hodlam tyto kola sundat z Kellys Magic 2005–7 a nechat si je na Novy kolo co si hodlam stavet což bude RB – CRR na míru. A prave taky koukam na to kde usetrit a zapleteny kola mam podle me dobry, tak proto se ptam, kdyz si chci stavet stroj za 40–50k tak jestli nemam uz zainvestovat i do zapletenych kol a nebo pekne 12000 na zapletenych kolech usetrit a vyjde me bike na 30k :)

        0 0
        • alinceb  

          Otázkou je, jestli budeš stavět zase 26". Pokud ano, tak bych neřešil a použil tahle kola. Nová pak můžeš pořídit vždycky. Tahle sestava kol je poměrně dost chrtí, ale na tvoje kila to nevadí.

          Já mám 90kg a podobnou sestavu jezdím na 26" taky (Hügi 24h + ráfky WCS), ale na véčka a mám DH výplet Sapim Strong + mosazné niple.

          Třeba Cannondale 24d výplety používá pořád (nebo ještě nedávno jo).

          0 0
          • PremaSkalik  

            jj na mojí výšku 173 cm si myslím že kdybych měl 29 " ráfky a rám byl bych na tom jak na Velocipedu

            0 0
            • maajkee  

              No, tak RB dělá i 27,5"

              0 0
              • PremaSkalik  

                tak me spíš šlo o těch 24 drátů, rozmer kol menit nebudu 26" mi sedí :) nebo myslite, ze cim vetsi tim lepsi :) na pevnych terenech a rovinach urcite vetsi kola vitezej ale co se tyka kontroly nad kolem jsou lepsi 26 " podle meho nazoru a holt ty pasaze kde ty vetsi kola letej lip to musim dohnat nohama :D :)

                0 0
        • Smazaný účet  

          Samozřejmě si můžeš nechat zaplést nové, ale budeš omezen 24 dírami. Tedy nejspíš DT 400. Nebo si můžeš nechat vyměnit tělo náboje (cca á 1.800 Kč) a zaplést si dle vlastního výběru. Já osobně jsem to tak řešil.

          0 0
    • PremaSkalik  

      Jinak díky za odpovědi :)středy i rafky si tedy necham. Myslel jsem si to, ze jsou dobry :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.