DT Hugi 240 je normalne ze drhne?

9 nepřečtených
  • Karr

Teraz som si kupil DT Hugi 240 NOVÝ silnicny predny naboj(typ 2003-na 2500Sk.:-). A zda sa mi ze ked porovnavam s novym xtr-om alebo starsim sramom, ze nema zdaleka tak lahky chod, a ze trochu akoby sa zadrhaval. Moze to byt od toho ze stal dlho v obchode a ze sa to spravy jazdenim alebo ina vada?? Pomozte Prosim!

0 0
    • McBlacky  

to se musí zajet…

0 0
      • Mamutt  

No nevim nevim ;-)

0 0
        • Karr  

zajeti pomuze urcite?nebo to byl typ? ´mate s tim nejake skusenosti?

0 0
          • Mamutt  

Byl to (v)ty/ip. Je to (v)ty/ip. My všichni jsme Gogo.

No zkusit se to musí, ne? A nebo se běž rovnou zeptat do krámu, kde jsi ho koupil.

0 0
          • McBlacky  

natoč na tom tak 200km a uvidíš. na průmyslech jsem viděl nový akorát onyxy – Enjoyovi ze začátku taky nešli 100% hladce, ale zase Lemplovi tomu šli hned super. Osobně jsem měli jenom konusy a ty se vždycky museli zajet v případě shi i seřídit :-)

0 0
            • MartinXC  

Potvrzuju, když jsem nasedl na nový Huginy, měl jsem pocit, že kolo nějak nejede. Chce to tak min 200km (u mě 500km) ježdění, průmysly se maličko rozchodí a pak jsou bezkonkurenční. Tedy – je to normálka :-)

0 0
    • RomanH  

Muj predni DT Onyx Disk taky nesel jako novy uplne hladce, ale po par vyjizdkach se to zajelo. Stejne ale nedosahnes tak hladkeho chodu jako na konusech. Proc by se jich jinak Shimano drzelo zuby nechty ?

0 0
    • Daf  

Pokud se zacnou zadirat prumysly je to vetsinou tim ze se do loziska dostala spina. A bohuzel se tam dostane snaz nez do konusu. Jestli to ale dela novy tak se to nejspis rozjezdi.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.