• pes_brok

Jazdite nikto tuto kombinaciu. Ja som nierne sklamany. Nechal som si to napliest (spice DT 1.6 ;mavic 222) a uz druha naba ma vakel. Tak som pozrel na DT web a pre ziadnu nabu nepovoluju rad. vyplet. Ani pre „240s road front wheel radial 100 mm“. Tak to vyzera, ze sa budem musiet uskromnit s krizenym vypletom.

0 0
    • Daf  

Za to ze ma naba vakl prece nemuze radialni vyplet. Tam jde o to ze nemusi vydrzet ta priruba napnuti dratu prave v primem smeru. Ona to sice vetsinou vydrzi, ale sem tam se stane ze se vyrve kus te naby. Na starym BF nekdo psal ze mel primy vyplet na jedne strane zadniho kola a tam to vyrvalo cele ocko.

0 0
      • pes_brok  

Ze vraj moze. Vakel nie je v lozisku, ale medzi vonkajsim kruzkom loziska a telom naboja.Naboj je roztiahnuty vypletom. Volne prepisane slova servisaka. Na rafiku to robi asi 1/2 mm vole.

0 0
        • Daf  

Hmmm… docela zajimave. No znovu uz bych tu stejnou nabu nekoupil :(

0 0
    • pes_brok  

Tak so sa preklepol. Ak maju naby „Radial“ v nazve mozu byt rad. zapletene.

0 0
    • honza256  

Ja mam na silnicce DT Hugi 240, vpredu radial a uplne bez problemu. Najeto asi 2k.Vzadu poloradialni a pujde to pryc. Leva strana docela pruzi..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.