• chupas

mam DT 340 (zadni naboj, disk 6 der), chtel jsem se podivat dovnitr, blaticko, loziska a tak, proste klasickou rozborku, nasel jsem nejake navody na netu, ale nejak to nezabira. podle navodu je vsechno „simple“ a staci udelat „plop“ a rozdelam to, ale vubec to nejde :-/

nemate nekdo nejaky obrazkovy navod na na rozborku pro tenhle konkretni naboj? nebo alespon co k tomu potrebuju a jak na to?

0 0
      • chupas  

prvni video jsem videl, ale presne tohle co vidim na videu proste nejde. rvu to jak silenej a nic.

nemam ten jejich zlepsovak do sveraku, jinak uz nevim jak to povolit, rukou ani nahodou.

0 0
        • Dzordano_Bruno1  

Udělej ze dřeva a zkoušej. Popř nastříkej WD a nech zapůsobit. WD není mazivo, ale povolovač, takže by to pak mělo jít a hlavně to pak od něj pořádně vyčisti a dej spešl mazivo na náboje od swissu.

0 0
          • Dzordano_Bruno1  

Ikdyž to WS bude možná k ničemu, ale když se Ti podaří rozebrat, vyčistit, tak tim nic nepokazíš.

0 0
        • kubad  

musíš sundat ty koncovky, problém je jak je chytit, skus na ořechu nechat kazetu a za tu zabrat, nebo skus prostričit kulatinu – 5mm u druhé strany, trochu vyšikmy a trochu do ní kladívkem klepni – tím tu koncovku vyklepneš.

0 0
          • chupas  

dekuji za rady. zitra po svihu se na to vrhnu. nastrikam to WDckem a potom to vyklepnu kulatinou.

0 0
            • Dzordano_Bruno1  

Stříkni ho jen na tu vložku, netříkej to jako blázen, stačí maličko. Zlejt celej náboj je hloupost, když potřebuješ jen vyndat minipidi část.

0 0
              • chupas  

jasny ;-) .. ale kdyz to nepujde po dobrem, tak to zleju!

0 0
                • Dzordano_Bruno1  

To Ti nepomůže, pokud nastříkáš a uděláš část, kterou Ti radu Kubad, tak nelze, aby se to nehlo..

0 0
                • kyl  

Napsal jsi to blbě,mělo být:jasny ;-) .. ale kdyz to nepujde po dobrem, tak se zleju!:-D

0 0
              • juli  

Narážky v nábě drží díky gumovému O kroužku, tady WDčko nepomůže. Chce to jenom trochu víc síly. Můžou pomoct kleště s čelistmi trochu obalenými páskou, pokud není „klampa“ k dispozici.

0 0
                • chupas  

sikovky a spravny smer tahu, vyklani a nakonec to zase takovou silu nechtelo. holt jsem nevedel kam tu silu smerovat a cim to drzet. uvnitr je to jako nove. krasa. dekuji vsem za pomoc.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz