• VeselaHouba

    Zdravím, má někdo přehled jestli funguje areál Větrný Vrch na Dolní Moravě?

    Stránky jsou jakési zdechlé.

    http://www.freestyle-dm.cz

    0 0
    • k.p.  

      Loni ke konci sezóny ukončili provoz bikeparku.

      0 0
      • saintjv  

        Chlapi jen aktualni info, kdyz kouknu na stranky nic tam o biku neni, ted o vikendu tam jedu, takze jen se ptam jsou tam jen nejaky ty singliky nebo i ten bikepark?

        0 0
        • Atilla  

          Z parku zbyla jen vyjetá pěšinka(maximálně). Je to hodně zarostlé, ale možná by tam šlo něco skočit.

          0 0
          • saintjv  

            Skoda. No nic asi mi zbydou jen ty jejich traily, ale pry tam toho moc neni, tak snad aspon aby vyslo pocasi, pry tam ted furt chcalo…

            0 0
          • Carloss  

            není tam už ani pěšinka.. jen zarostlá sjezdovka

            0 0
    • lukinn47  

      Přenechám tento jednodenní voucher na celodenní lano na Dolní Moravě.Více info do zpráv.

      0 0
    • nomecz  

      Nevi nekdo jak to tam aktualne vypada s ofiko trailama ? Na webu maji ze traily upravuji ale nevim jak moc je web aktualni

      0 0
      • LaMark  

        Na DM zatim jen modrý a to ještě s omezením. Jinak lanovka jede.

        0 0
        • nomecz  

          Hmm a nejakej tip co tam jezdit ? Vezu tam na otocku decka tak sem chtel parkrat dat prave lano nahoru dolu …

          0 0
          • LaMark  

            Traily ne ale pojezdit se tam rozhodně dá. Doporučuju vyhlídkovou trasu od Slamniku. Když vezmeš lanovkou nahoru tak pak je to po rovince a sešup dolu.

            0 0
    • Morchella  

      Prosím o radu, jestli se dá tato trasa projet na kole a jestli nikde nenarazím na zákaz vjezdu kol.

      Jinak od 5.9. je údajně otevřena vrchní část Lesního trailu (červený) a modrý je otevřený již déle. Jedu tam na 4 dny, tak uvidím, co z toho bude.

      0 0
      • Morchella  

        Ještě upřesním, že se mi jedná o tu polskou stranu, na té české mapycz zákazy kol ukazují.

        0 0
      • tom xtr  

        Ad Polská strana trasy:

        jestli správně koukám na tu polskou část a něco jsem nepřehlíd, tak je to až na minimum všechno po zpevněných cestách, nebo i značených cyklostezkách, takže zákazy tam nehrozí. Navíc Polsko to obecně se zákazy aspoň v téhle oblasti nehrotí – nevím o ničem.

        Co si pamatuju, tak techničtější je jen ten krátký sjezd po žluté od hranice (Gleboka jama) do Polska na to křížení lesních cest, a pak neznám návrat po žluté na hranici z Papežské cesty na sedlo Puchača – jeli jsme jinudy (po hraniční zelené přes Klepáč – tam je to celkem těžký). Ta tvoje trasa co koukám se nějakému těžšímu terénu vyhýbá, takže se sjízdností by neměl být žádný problém. Pokud ale chcete zajímavý terén, tak bych to vedl trochu jinudy.

        V polské Sieně jsem byl nedávno – hezké středisko, ale byli jsme tam na silničkách. Ta trasa vypadá i tady ale vesměs po lesních cestách.

        0 0
        • Morchella  

          Děkuju za odpověď. Trasu jsem vedl záměrně mimo terén, protože drtivá většina značených turistických cest se mi v mapách objevuje jako zakázaná pro kola a neznačené cestičky jsou riziko v tom, že nemusí být průjezdné. U zelené z Puchače přes Klepáč jsem si nevšiml, že tam kola smí, tak to hned zařadím, protože ty hraniční cestičky bývají super.

          0 0
      • zdenny  

        Ahoj,

        o víkendu jsme jeli tuhle trasu https://mapy.cz/s/kapufozefa, ale z polska ze silnice u Kamienice až do Przełęcz Śnieżnicka je to teda šlapání :)

        0 0
        • Morchella  

          Trasa je místy podobná, jen na té mojí je o pár výškových metrů více. Na druhou stranu se pro jistotu 2× 400 m necháme vyvézt lanovkou :-) Chceme totiž stihnout v pár dnech i RS a TT a ta regenerace už není, co bývala a toto by měl být oddychový den.

          0 0
      • Morchella  

        Mám radost, že jsem Pucháč s Klepáčem zařadil, protože ta hřebenová pěšinka po státní hranici je parádní. Je to trochu náročnější na techniku jízdy, ale projet se to na fullu dá téměř celé. Tlačil jsem jen kousek na Pucháč od severu a pak asi 200 metrů kamenité enduro z Klepáče na jih. Rozhledna na Klepáči je bohužel nepřístupná.

        0 0
    • Pavel.ct  

      Od Stříbnickýho potka bych to vzal do sedla pod Hraniční horu kolem kapličky, ten tvůj úsek bude po hodně rozbitý a strmý cestě spíš na tlačenku. Od hranice po t= žluté truchu techničtější, ale krátký sjezd, já jel naposledy po té první neznačené cestě, na ktero po žluté pod sjezdem přijedeš, taky šotolka a neztratíš tolik výšku (ale samo, že to ber jenom jako námět)

      Úsek Czarna góra – Schronisko neznám, tak nemůžu sloužit.

      Jinak trasa super a určitě bez nějakých zákazů na kolo.

      Já jel nedávno toto (najdeš tam i projetou trasu): https://pavelct.rajce.idnes.cz/…12._8._2020/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.