Dodávky z Aliexpressu v roce 2026

14 nepřečtených
  • klobrch

Ahoj. Má již někdo zkušenosti s doručením zboží z Aliexpressu po 1.1.2026 ve vztahu ke clu? Údajně by se již mělo proclívat vše bez ohledu na cenu zboží.

0 3
      • yorg  

Co jsem zachytil, tak se ještě řešilo to „za položku“. Nevěděli se jak se ty 3€ budou platit když budou v balíku např. tři trička a dvoje ponožky. Zda to bude 3×3€ + 2×3€ nebo 3€ + 3€. Zatím jsem konkrétní vysvětlení nenašel.

0 0
        • Lišák  

Jak to budou počítat, ty položky v balíku? To je tam napsaný? Nikdy jsem štítek nestudoval.

0 0
          • gersa  

Scaner a pak počet věcí v balíku x3E

0 0
          • xtonda  

Co se zatím všude psalo má to být za položku, tedy za každý druh zboží, takže pokud tam budou tři stejná trika a dvoje stejné ponožky, tak to bude 3 € + 3 €.

Samozřejmě otázka jak to bude v praxi, rozbalovat všechny tyhle malý balíčky, tak se z toho pose*ou, doba dodání se prodlouží o měsíce a náklady budou vyšší ne výběr cla.

0 0
    • evo6  

Kupoval jsem tam 4.1. prislo to normalne domu postou. Balicek byl asi za 800Kc. Nejake blbosti jako kabely, prichytky, nabijecka na telefon apod. Prislo to asi za 7 dni.

0 0
    • yorg  

Pokud jsem si dobře všiml, tak od Nového roku zrušili možnost doručení zdarma.

0 3
      • tompca  

To jsi si všiml špatně. Kupoval jsem teď čtyři položky v ceně 4–7$ a všechny měli poštovné zdarma. Záleží jak si to který prodejce na Ali nastaví.

0 0
        • yorg  

Nevím, jestli se bavíme o tom stejném. Loni byl při vyhledávání vlevo box pro vyhledání zboží s dodáním zdarma. Teď už tam není. Už je tam jen Shipping from.

Stejně tak u zboží, které sleduji a bylo loni s dodáním zdarma už je poštovné 0,56 €.

Nevylučuji ale, že takové zboží může existovat.

0 3
          • tompca  

To máš pravdu na PC to bylo, ale již několik let používám mobilní aplikaci a tam jsem si nikdy v menu podobné nabídky nevšiml, zase kolik stojí poštovné mě až tak nezajímá. Stejnou věc má většinou několik prodejců a rozhoduje skoro vždy celková cena (cena zboží+cena dopravy). Některý má dražší zboží a dopravu zdarma, jiný levnější zboží a cenu za dopravu.

3 0
          • MavasH  

Jo, na webu tam ten „filtr“ na free shipping už není, ale včera jsem objednával 3 věci a 2 z toho (20 a 40 USD) mají poštu zadara. U položky za 2 USD je těch 56 centů.

0 0
          • Azmir  

Záleží na typu zboží, bral jsem teď 2× dobíjecí baterky na USB, každá položka 50 Kč, posíláno zvlášť. Bez poštovného.

0 0
    • ememem1  

to az od jula ale kazdopadne nejak vyrazne zdrazilo posovne......tovar za 25E, postovne 20E, a neni to ze nahoda alebo vynimka. dovod netusim, mozno do toho davaju dake skryte naklady , neviem.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.