• oplu

    Zdravím,

    Nevím kam přesně tento dotaz dát, dám to sem.

    Hledám někoho, kdo skládá a byl by mi ochoten poskládat kolo na rámu BXT/Trifox. (Samozřejmě bych to nechtěl zadarmo, jen pro jistotu).

    Možná by i stačil někdo, kdo by mi pomohl s výběrem věcí a komponent tak, aby to spolu sedělo a nemusel jsem pak věci pracně vracet a hledat náhradu.

    Díky

    0 1
    • Fofrník  

      Asi by jsi měl napsat, odkud jsi, případně, kam jsi ochotný to odvézt/vyzvednout. Potom taky, čím to chceš osadit, protože jestli tam přijde něco lowcost, bude se tím chtít zabývat podstatně méně lidí.

      0 0
    • oplu  

      Edit: jsem že Zlína, ale nedělá mi problémy si dojet po celé Moravě, popřípadě východní Čechy až po Prahu nebo Vysočina. Ale tam by to přebrání bylo omezeno jen na určité dny hodiny (jezdím do východních Čech na služební cestu).

      Osazení určitě ne úplný lowcost. Někde na úrovni NX od Sramu. Ale to je právě to, co bych chtěl pak vy/řešit. Jaké jsou možnosti a jak by se jednotlivé věci projevily na ceně.

      0 0
    • pabe  

      A měl by to být full nebo HT? Kde jezdíš? Kolik vážíš? Stavěl jsem dva roky zpět fulla na rámu BXT MTB 77 a celou loňskou sezónu na něm jezdil. HT bych si asi od BXT nevybral, to už raději připlatit a vzít Trifox nebo OG Evkin ten jsem měl před BXT, taky mám zkušenost.

      0 0
      • oplu  

        Spíš HT jak Full. Bylo by to kolo spíš na podzim → jaro, jízdy po okolí. Taková ta klasika, lesní cesty, stezky atd. žádné traily nebo těžký terén. Jinak výška 178cm, po rozkrok 81cm, váha 88kg s klesající tendencí :D. Jestli to bude BXT, Trifox nebo OG-Evkin je mi více méně jedno, měl jsem v merku všechny tři. U Evkinu vidím výhodu v tom, že nějaké rámy mají skladem ve Španělsku. Vím, že i NX není žádná hitparáda a možná nějaké namixování aspoň s GX by to zasloužilo, ale to už bych asi řešil tak nějak konkrétně.

        Chci to jako druhé kolo. Moje primární kolo je silnice, kterou bych chtěl začít řešit někdy na jaro a chtěl jsem si tady na MTB tu čínu ošahat a odskoušet. Tam už počítám s vyšším rozpočtem.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.