• Silniční-Pirát

    Nemáte někdo skušenosti stímto portálem zaměřeným na cyklistické trénování? Uvažuji že bych skusil jimi sestavený tréninkový plán,ale byl bych rád za nějaké info (jaký mají přístup,jak treninkový plán zhruba vypadá atd…) Jednoduše řečeno,jestli to zaty prachy stojí. Díky

    0 0
    • xshreck  

      Přístup osobní, s trenérem jsme v kontaktu. Tréninkový plán dle potřeb a dispozicí jezdce. Jak vypadá … první se najíždí, pak jsou tam různé intervaly apod.

      Zlpešení tam určo je.

      0 0
    • Mikikuba  

      Ahoj,

      nejdřív si především ujasni, co od tréninkového plánu čekáš. Co chceš trénování obětovat a to nemyslím finance to je to poslední. Další věci je, přesně nebo čím přesněji tím líp abys věděl co chceš za závody jezdit, co má být tvůj závodní vrchol případně a tak dále. prostě čím přesnější představu budeš mít tím spíše má smysl organizované trénování absolvovat. Jinak za mne cyklotrenink.com je ok.

      0 0
    • noviisek  

      Je to fajn věc mít nějaký zkušenější dozor, ale není to můj salek kávy.

      Když chce někdo jezdit, tak musí jezdit a ne platit. Nejdriv objemy (to zvládne člověk sám) a pak něco zabavnejsiho, tady se hodi už někdo zkušenější, nebo něco přečíst. Přijde mi, ze většina trenéru má začátečníky a nepredrou se, přitom by se měli starat už o zkušenější.

      Chápu, ze se někdo nedonutí na kolo do te chvíle, než si to zaplati a byla by to škoda…

      0 0
      • Silniční-Pirát  

        O donucení na kolo v žádném případě nejde :-) jde spíš o tu alchymii cyklistiky… At se člověk nepřetrenuje zbytečně a nebo naopak at přidá.

        0 0
      • xshreck  

        Tak tohle co jsi napsal by chtělo možná více upřesnit.

        Třeba má to co píšeš zasebou… a zasekl se na mrtvém bodě

        0 0
        • noviisek  

          Třeba ano, neplati to ale na všechny.

          Trenér je fajn pro lidi, co se sami nedokážou posunout.

          0 0
          • xshreck  

            Trenér je pro ty, co nemají čas přemýšlet a vymýšlet si svůj trénink. Trenér by měl mít nějakou tu zkušenost a co nejefektivněji vést svěřence k tomu, aby šel jeho výkon nahoru – s tím souvisí lepší výkonnost a člověk se cítí po závodě aji líp.

            Dále bych řekl že pokud jsi schopný svépomocí se dostat na nějakou úroveň (jak jezdíš např ty? Máš nějaké výsledky?), tak dál už to je těžší a těžší. Buď sobě hodně porozumíš a víš, co potřebuješ (což já vím teda houby), nebo ne. Pokud nemáš s trénováním žádnou zkušenost, tak ti hromada čtení stejně nemusí pomoct tak, jako dobrý trenér.

            Navíc to má aj výhody – seznámit se s dalšími lidmi, můžete pak jezdit na závody spolu a z toho plynou i nějaké úspory

            0 0
            • Silniční-Pirát  

              Napsals to přesně tak jak to vidím i já,výkonost mám podle mého hodně slušnou,ale jelikož cyklistice plánuju dát eště zhruba 3roky spoustu času,chtěl bych zesebe dostat co nejvíc a vyvarovat se nějakým omylům souvisejícím s přetrénovaním atd… Proto jsem se tady ptal jestli stim má někdo skušenost,jestli mají trenéři opravdu kvalitní přístup a posune to člověka zase okus dál.

              0 0
    • Delkim  

      zkušenosti mám už několik let a i kdyby to bylo o něco dražší, tak bych tam stejně zůstal

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.