• Vozataj

    Zdravím,

    jsem student dopravní fakulty na ČVUT a jako bakalářku budu právě řešit nějaký problém s cyklostezkami v Jihlavě. Např. problémová křižovatka, ulice nebo úplně nová stezka. Řešení bude vždy zaměřeno na cyklisty. Tímto bych se vás chtěl zeptat, těch, co jsou z Jihlavy a užívají často tamní cyklostezky, na nějaký nápad nebo postřeh. Děkuji za každý příspěvek. Mějte se a ať vám to šlape…

    0 0
    • Honza729  

      Zkus se obratit na CeMBA, tam by ti mohli pomoci.

      0 0
    • Pedro RB  

      A ještě na cyklodiskuzi se občas domlouvaj Jihlaváci na vyjížďku, tak zkus poptat je. Tady moc Jihlaváků asi není (mám k tomu regionu vztah a tak všechny zmínky o něm sleduju).

      0 0
    • Pic  

      Ahoj, já jsem z Jihlavy, ale ono víceméně není o čem psát, je to jeden průtah městem-ze směru od Luk, pod brněnským mostem, okolo zoo a navazuje na tu okolo Kauflandu. Teď je k tomu nvě připojenej kus vedle Cityparku směr Pístov. Je to docela dobrý, přes město nemusíš po silnici a víceméně si uhneš na směr jakým chceš vyjet z města. Pak je tu asi rok nová lávka, přes ní okolo autobusáku do města, to je víceméně na pikaču protože po ní chodí tolik lidí, že se vyplatí jet po silnici. O žádných dalších nevim, musel bys položit nějaký konkrétní dotaz.

      0 0
    • Bobisak  

      Pokud to stihnes (neco navrhnout alespon v obrysech), tak do 10 – 14 dnu, napis mi treba do mailu a ja to zaradim do programu zlepseni kvality ovzdusi – zvysi se sance na realizaci resp. bude sance si sahnout na prachy z OPZP.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.