• Eidam

    Zdravím všechny, vybírám si nové kolo, protože staré už pomalu dosluhuje. Výběr jsem zatím zúžil na tyhle dvě kola a chtěl bych vás poprosit o radu.

    Cube LTD XT

    http://www.cubebikes.cz/…ba-2012.html

    Radon ZR Race 7.0

    http://www.radon-bikes.de/…d_20544_.htm

    Obě kola jsou komplet v XT. Rozdíl je jen v rámu a vidlici. V ceně rozdíl není(Cube 33 000 a Radon 33 500). Já se nedokážu rozhodnout z toho důvodu, že nevím v čem je rozdíl mezi SIDem a Rebou na Cubu. Ceny jsou u těchto vidlic hodně odlišné. Potom Radon by měl mít asi i lepší materiál rámu. Nejde mi do hlavy, když je teda Radon o něco lepší, že se ceny neliší. Co myslíte, který výběr by byl lepší? A co říkáte na poměr cena/výkon? A vůbec co si myslíte o mém výběru? Pokud si myslíte, že je z jakéhokoliv důvodu chybný prosím napište. Samozřejmě uvítám i nějaké jiné vámi navržené kola v této cenové relaci jen ne prosím přes 35 tisíc. Díky moc za pomoc ;)

    Jinak jezdím asi 3500 km ročně všude možně :)

    0 0
    • Azmir  

      Z těhdle dvou bych bral radon, jinak SID je taková vyšší verze Reby, ale nebral bych to jako věc, podle které bych se rozhodoval ve výběru kola, radon navíc bude asi lehčí a vzal bych jeho, kdybys chtěl jinou alternativu tak snad jenom loňské haibiky, za tu cenu bys měl i carbon.

      0 0
      • Eidam  

        Teď ještě jestli se bude vůbec k sehnání. Nerad kupuju věci, které nevyzkouším. Neznáš nějaký obchod, kde by ho mohli mít?

        0 0
        • Azmir  

          http://www.cyklonemcik.cz/…ight-rc-2011 koukni na ten web na ty carb. modely, se mi nechce koukat jaké mjaí velikosti, jinak ozkoušet radon bys musel až do německa a s cubem taky nevím jak moc to je slavné.

          0 0
          • Eidam  

            Myslíš, že bych to měl risknout a objednat na dálku?

            0 0
            • Azmir  

              Tedka nevím které myslíš, ale zkusit to můžeš, já třeba ještě nejel kolo, které by mi nesedělo, přitom mnoho lidí tady řeší v geometrii každý milimetr, je to čistě na tobě, ještě máš tu možnost, jít do obchodu, zkusit kolo, které ti sedí, zjistit co to je za kolo, na netu najít jeho geometrii a pak porovnat s kolem které si chceš koupit.

              0 0
              • Eidam  

                Jo, to by byla taky možnost, i když ten Cube by se měl dát sehnat i vyzkoušet. Ještě uvidím. Jinak jaký je rozdíl mezi vidlicí Rebou RL a SL? Nikde se mi to nedaří najít a už mi to celkem vrtá hlavou.

                0 0
                • Azmir  

                  To netuším, zas tak do toho nevidím, koukni přímo na stránky SRAMu a v sekci odpružení by se mělo dát vyledat co jednotlivé značky znamenají.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.