• nataomi

    Zdar :), muzete mi rict Vas nazor na tyto dve kola, co je lepsi volba. Cube stoji 2000€, Boardman 1760€ a je asi lepe vybaven, ja se v tom moc nevyznam, trochu me desi ta dvojplacka 42/28 a take jsem nenasel moc informaci, krome testu na Bikeradar a vzhledem k tomu, ze je GB znacka, tak myslim, ze mu trosku nadrzuji, nemate nekdo zkusenosti se znackou Boardman? Diky za nazory.

    http://www.cube.eu/…hpa-pro-275/

    http://www.boardmanbikes.com/…pro650b.html

    0 0
    • tromboonen  

      V tehle modernich fullech se nevyznam, bike mam jen postarsi HT a jezdim silnicku, ale Boardman je podle me dost dobra znacka, respektive kola – Chris Boardman je byvaly profik a dela si vlastni vyvoj, ta kola nejsou jen z Ciny dovezeny masovky, nebo genericky ramy… mluvim o tom, co jsem se docet o silnickach, uvazoval jsem o nejakem jeho ramu, ale nakonec jsem sel do neceho jineho..

      Takze Boardmana jako takovyho bych se urcite nebal a zkusenosti uzivatelu a nestranne recenze na ten konkretni model si jiste najdes.. ze by tomu nekdo fandil vic nez jinym znackam bych se nebal, hledej taky na forech..

      0 0
      • nataomi  

        dik, za nazor, zkusim nejake zahranicni fora, tady jsem nic nenasel, nebo spatne hledal :), co si myslis o te dvojplacce 42/28, je to zvlastni pomer, na zadnem jinem kole jsem to snad nevidel

        0 0
        • Egesi  

          Mám silnicu Boardman 3 roky a je to super, potvrdili se kecy z recenzí (bikeradar atd.). nevim jaky dela mtb, ale silnicka vyborna, nechapu teda jak to dela, aby to dostal na takovy ceny…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.