Crossové kolo pro holku kolem deseti tisíc - Author Stratos ?

9 nepřečtených
  • kubaf

    Ahoj kluci a holky,

    přítelkyně shání crossové kolo na léto. S cenou plus minus deset klacků. Nedávno se nám tak nějak náhodou povedlo zaplout do sekce kol v jistém sportovním řetězci. Tam jsem přítelkyni posadil na různá kola, aby se ujistila, že chce skutečně crossové kolo, což už beztak stejně ujištěná byla :)

    Každopádně pan prodavač neváhal a předvedl přítelkyni několik kol, s tim že za danou cenu doporučil Authora Stratose 2011, kterého tam zrovna měli za batovskou cenu skoro 10k. Přítelkyně by ho hned brala. To víte, pohodlná gelová sedačka a kolo ji přišlo pěkné. Pana prodavače jsem však zklamal a přítelkyni odvlekl z prodejny, že se ještě podíváme dál.

    Co osobně si myslíte o kolu Author Stratos 2011?

    napr. zde: http://www.global-sport.cz/…stratos-2011

    Dá se? Vidlice asi bude pěknej šunt, ale co za ty peníze čekat. Nicméně, ve finále aby aspon něco pružila. Kolo má být pro holku 162cm, 54kg. Na prodejne odzkousena velikost rámu 15" ale asi by šel i 16". Dá se v této cenové nějaka relativně dobrá vidle?

    Co spíš třeba tyto kola? To GT nevypadá až tak zle.

    http://www.cykloeshop.cz/…8-p-310.html

    http://www.jizdnikola.net/…l-2012-p2213?…

    Předem díky.

    0 0
    • kubaf  

      nikdo nic?

      no pojedeme pro GT a hotovo. Snad neprohloupime.

      0 0
    • De.Fly  

      a zkousel si ji dat k projeti treba horske kolo. Ta moje ted zjistila, ze se ji na horskem kole jezdi daleko lepe a pohodlnejsi nez na crossovem. (kdyztak moji poznamku vypust – jen me to napadlo, kdyz u nas vybirame a resime kola, tak musim zkoumat vsechny aspekty ->zensky no)

      0 0
      • kubaf  

        Horska kola moc odzkousena nema. Zkusila nejake, asi ne moc pohodlne. Ja osobne bych ji taky vzal radsi horaka, sam ho mam taky. Ale ji proste sedi rovnejsi posed na crossovym a uz ho ma zafixovanyho ze ho chce. Beztak s ni budu jezdit hlavne po polnackach a cyklostezkach a na to bude cross fajn.

        0 0
        • javormartin  

          Odkud jsi? Kamarád staví taky kola na zakázku. Otázka je odkud si… Myslím si, že by ti udělal taky dobrou nabídku.

          0 0
          • kubaf  

            Kladno a nebo Praha. Ale nekam pobliz by se asi nechalo zajet.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.