Crossové kolo c cenou okolo 10k

7 nepřečtených
  • kotty

    Zdravim, mel bych dotaz ohledne vyberu crossoveho kola (jezdim jak po silnici, tak i v lehcim terenu, proto o jinem typu ani neuvazuji). Muj studentsky rozpocet neni prilis vysoky a znalosti okolo problematiky kol jsou jeste mensi :)

    Nicmene me padly do oka dve kola a to – http://www.mojekolo.cz/…crossway-450 a http://www.mojekolo.cz/…no-comp-blue. Ovsem nevim pro kterou z techto variant se rozhodnout. Pripadne jestli existuje nejaky vyhodnejsi model i od jinych vyrobcu.

    0 0
    • scret  

      kontaktuj zdejsiho uzivatele s nickem scalar, myslim ze by ti mohl pomoct… stavi docela vydarene crossy

      0 0
    • Deathwing  

      s timhle rozpoctem se koukej spis po starsich modelech kde jsou kvalitnejsi veci

      u toho moongose by se mi nelibily ani mechanicky kotoucovky ani pruzinova vidlice (jestli teda nemas idealni vahu 75kg)

      Scalar by ti kdyztak moh poradit (nebo sestavit) a ted ma na bazaru jedno crossovy kolo ale za 13 tisic

      0 0
      • kotty  

        Dekuju za rady a nazory (vsem). Pruzinova vidlice me nevadi (jsem zvykly z predesleho kola), vahu jste skoro trefil (78kg). Jde me spis o kvalitu, Suntour NCX tu vetsina uzivatelu uvadela jako takove minimum, co se vidlice tyce. O kvalite/ucinnosti mechanickych kotoucovych brzd bohuzel nic moc nevim. Nicmene dal jsme na vasi radu a mrknul se na modely '09 od Felt-u a nasel jsem celkem pekne vybaveny kolo i kdyz trosku pres rozpocet – http://www.mojekolo.cz/6455-felt-qx-90.

        Kazdoapdne zkusim se jeste domluvit se Scalarem, kdyz ho tu vsichni tak horlive doporucujete :)

        0 0
        • scalar  

          Vidlice Suntour NCX taky nebude ideální, má slabé vnitřní nohy a funkčně je to základ. Doporučil bych vidlici Suntour NRX, může být i v pružinové verzi, ta už je robusnější, pěkně tlumí, solidní je i její hmotnost. Aby kolo s ní mělo smysl (zeslabovaný rám, sada Deore včetně klik s integrovanou osou, brzdy Avid, kvalitní kola na nábojích Deore 2011, lehké doplňky, hmotnost pod 12 kg), bude cena kolem 13 tis.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.