Čeho chcete dosáhnout v r. 2026?

20 nepřečtených
  • Radez

Čau,

navazuji na předchozí vlákno pro r. 2025

(kam můžete napsat jestli jste dosáhli, co jste na začátku sportovní sezóny 2025 plánovali)

chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaký cíl, co se týče kola pro následující rok?

Primárně mě teda zajímá jestli máte nějaký cíl ohledně výkonosti – ujet trasu/závod x,y v určitým čase.

Stát poprvé/zase na bedně, nebo se vůbec zúčastnit nějakýho závodu atd.

Dojet s partou/rodinou k moři nebo k babičce do jinýho kraje/okresu/měs­ta..

(Kdo z nás pak bude na konci roku ještě živej, tak pak může zhodnotit, jestli cíle dosáhl.)

Případně jestli máte nějaký jiný cíl, který se týká nějakýho jinýho sportovního výkonu – uběhnout maraton, vyšvihnout human flag, udělat x kliků na jedné ruce…, jít se konečně potápět do zamrzlýho rybníka, když trénujete ve sprše od jara (udělat z toho kůl fotky na internet :-))…

Nepiště sem, prosím, něco, jako postavit barák, koupit/prodat akcie – čehokoliv atd.. politice, válce a jiným tématům se věnuje dost jiných témat.

1 2
    • Enron  

Zdar a sílu. Potřetí v řadě se nejspíš postavím na trať Vabanku, nejspíš ve verzi Nonvabank bez omezení výbavy. Plán je jet i tak bez spaní, ale moct si vzít nějaký oblečení navíc. Letos byla fakt kosa.

Na září jsem přihlášenej na Bohemku, ta se letos nepovedla. Ale pojedu ji podle toho, jak se bude vyvíjet rok a jak dopadne můj hlavní cíl v červnu.

Dokončil jsem střední školu (Míle, Loudání, Moravia a Bohemia Divide) a rozhodl se vydat na vysokou a poprvé jsem se přihásil na závod do zahraničí. 13.6. bych měl startovat na Hope 1000 ve Švýcarsku. Závod s parametry 1000 km a 30000 výškových. Bude to maso a cíl je prostý – dojet. Na konci roku se tu sejdeme a uvidíme, jak jsem dopadl.

Ale hlavně se chci kolem bavit.

3 0
    • oberleutnant Weiss  

Budu skromný – po dvou letech, kdy jsem přelom zimy a jara strávil řádku týdnů srůstáním obratle (2024) a trochanteru (2025) bych rád zase jednou pro změnu prožil rok bez úrazu či jiné závažné zdravotní komplikace. Jinak jako vždycky – hlavně si to užít. A klapne-li jarní dvojboj Istrie + Toskánsko a podzimní Ledro + Istrie, budu spokojený více než dosti…

3 0
    • fred15  

Tuscany trail, kvalifikace na PBP, 1denni bike hero, mozna LEtape, mozna bikepacking Praha-Benatky. Asi nestihnu vse, serazeno podle priorit. + maraton + posilit core.

1 0
    • iron.hide  

Znovu 10 tisic km na mtb, tak jako kazdy rok

2 0
    • komunard  

Znovu 15 tisíc na fullíku, jako letos.

3 0
    • melda  

žrát a nepřibrat

9 3
    • Vicktorioo  

Cíl je jasný a mentálně náročný, protože nemám rád dlouhé štreky, ale kývnul jsem, že netrénuji a pojedeme s kamarádem Brno-Vrbatova bouda. A jinak je cíl na 2026 jasný – jezdit a užít si všechna 4 různá kola :-D

2 0
    • oddie  

5–7kg dolů. Jsem se právě rozhodl :D teda říkala mi to doktorka už před půl rokem, že by to bylo dobré, ne úplně nutné, ale jako třešnička na dortu. Zlepšení na kole asi ani moc neočekávám, ale na lezení by to mohlo být znát hodně, tam se pozná každé kilo.

Hodil jsem kolo do trenažéru, do jara snad něco nadrtím na Rouvy.

0 0
    • keymaker  

Idealne, aby byla podobna jako tato. 9 tis na kole, 10 tis nasportovat celkem, nejaky to dvoukilo, startovne na L’Etape uz mam, tentokrat i na tu placatou :-) a trosku pohnout s tilehuntingem, ale to se trochu neslucuje se zajmy rodiny :-)

0 0
    • hustolez  

Tak si to sem napíšu a uvidim, jestli to budu moct na konci odškrtnout.

Najet minimálně 5K -pro někoho nic, ale tím že trávím dost času na služebkách, tak toho prostoru zas není tolik

Vyjet na Praděd -letos tam jela partička, ale já nakonec nemohl, je to můj rest

Posunout FTP -aspoň o kousek výš

Nekoupit žádné nové kolo -snad můj dělník ještě chvíli vydrží

3 0
    • blackboy007  

Najet mezi 1000–1500 km na kole, sehnat si práci a partnerku

2 0
      • Kouba_2005  

Tys ještě v lihu? :-O

2 1
      • Pepa Hrabačov  

Tak pokud se vyprdneš na 2 a 3 , tak 1 dáš v poho :-)))

2 1
        • Kouba_2005  

46 let, to by člověk už tak nějak tipoval, že dostal rozum a č.3 bude řešit jen operativně :-)

3 1
      • jIrI___  

Na práci kašli, omezuje to najíždění kilometrů. Zvlášť při českém štědrém sociálním systému a dostupnosti všemožných přídavků je chození do práce záležitost jen pro opravdové srdcaře :)

4 2

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.