Canyon Exceed CF SL 6.9 2017 vs GC AL SLX 9.9 2017

2 nepřečtené
  • Spidder007

    Ahoj všem,

    díky slevám u Canyona pošilhávám po novém biku. Již dva roky koukám po CF AL SLX 9.9, který je letos drahý a horší, než loni a navíc L je v mé barvě vyprodáno. Nicméně teď je ve slevě základní karbon Canyon Exceed CF SL 6.9.

    Chci Vás požádat o radu, zda vidíte v karbonu nějaký zásadní ******* v porovnání s AL SLX 9.9, pokud pominu brzdy, které bych vyměnil za XT BR M-8000.

    Zde je odkaz na bike: https://www.canyon.com/…-sl-6-9.html

    Měřím 189 CM, 80 kg, delší nohy. Uvažuji o L. Nejezdím závody, spíše delší výlety (šotolina, lesní cesty, asfalt) výjimečně SingleTrek.

    Jde mi o to, jaká komponenta na kolu by mohl být potencionální problém např. na budoucí výměnu či by degradovalo kolo na totální hobby kolo, což nechci, to teď víceméně mám. Případně, co byste vyměnili jako první. Další možnost je pak vzít 6.9 PRO, ale to už je cenově zase mimo můj rozpočet. Dále vůbec netuším, jak dlouho trvá dodání kola, pokud je nyní skladem.

    Předem Vám všem děkuji za podněty a přeji pohodové léto.

    0 0
    • Spidder007  

      Popř.se nebráním návrhům na úplně jiná kola, neboť to zase nechci přepálit. Nejezdím závody, zda to není tak trochu overkill. Myslím tím hlavně GEO, aby nebolela po pár hodinách záda. Porovnával jsem GEO s AL SLX 9.9 a je docela podobná. U GEO spíš preferuji vzpřímenější posed, resp. na současném jsem strašně natažen, jako na skřipci. Cílem je lehké pevné kolo, které vydrží pár let. Díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.