• Swedak

    Zdravim potrebuji zjistit od jake firmy jsou nejmeksi radici bovdeny. diky

    0 0
    • tromboonen  

      Zalezi na jakou znacku razeni a na jake kolo… ale obecne zalezi mnohem vice na tom, jak jsi sikovny a jakou praci si das s upravou koncu, jak tam das koncovky, atd..

      Na silnici Shimano jsou pry uplne dostacujici Dura Ace bowdeny a lanka, nova generace lanek ma spesl povrch aby lip drzela lubrikaci… ale jsou jen bile nebo cerne.. z toho duvodu jsem sel do Jagwire road race tusim, teflon lanka, bowdeny s vlozkou, nova generace, dvakrat drazsi, uz ma vlozku po cele delce (i tam, co je lanko obnazene nebo v ramu), celkove asi odolnejsi proti vode a bordelu.. ale stejne to odchazi podle toho jak moc tomu davas zahulit..

      Nokony a Jagwire Crocodile nebo jak se jmenuji ty clankove jsou docela drahe a kolikrat problematicke..

      Power Cordz jsou urcite nejmekci a nejlip klouzou, ale musis se trefit s upnutim do hazky nebo smyku napoprve, pokud posunes nebo odmontujes muzes vyhodit, coz muze byt problem, stejne tak jako pripadne poskozeni pokud mas lanka pod ramem..

      0 0
    • DiXX  

      Brzdovy bovden :) na MTB s tim neni problem. na silnici nevim.

      0 0
    • Carloss  

      Mel sem jednou XTR bowdeny z kupkolo a byly fakt supr.. kdyz sem je menil( jako ze uz nejdou tak hladce), tak to s novyma radilo hur nez s temahle uz jetyma.. nevim kestli ti to pomuze, ale treba jo :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.