Blizzard Elite 2006 pro 100kg bikera

7 nepřečtených
  • peet

chystám se měnit bike. Vyhlídl jsem si tohle kolo www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… . Mám ale pár dilemat který bych chtěl nejdřív vyřešit . 1) bude tenhle rám vhodnej pro 100kg jezdce, nebude měkej? 2) stejnej problém mám s vidlicí , nebude Tora příliž měkká a nepůjde nadoraz (teď vozím Bombera a musím dost hustit) a za 3) ubrzdí Hayes HFX-9 100Kg živý váhy nebo by stály za zvážení jiný kotoučovky. Nejsem žádnej superchrt a možná bych se nechal i zviklat na jinou značku , co by jste v tom případě doporučili , můj cenovej strop je cca 33k.

0 0
    • klokan  

Čau, koupil jsem si tenhle bajk asi před čtrnácti dny a nejspíš ho asi prodám. Důvod – potřeboval bych krapet větší rám. Je to ta verze s MX comp ETA a velikost 19,5. Myslim, ze s tuhosti by problem bejt nemel, mam 86kg. Prodal bych tak za 22.000,–Kč. Doklady samozřejmě mám. Když budeš mít zájem, napiš na e-mail.

0 0
      • peet  

kolik měříš že ti 19,5 nestačí?

0 0
        • klokan  

měřim 188cm, ale jde spíš jak má kdo dlouhé nohy.

0 0
          • peet  

tak to jsme na tom dost stejně , čili by byl asi stejnej problém , nicméně díky za nabídku … jinak byla spokojenost s tímhle kolem ?

0 0
            • klokan  

Tak to je škoda, jinak je moc pěkný bajk. No možná si ho nechám, koupim jinej rám a tenhle snad prodám.

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.