• Vinni

    Chtel jsem koupit Rock Machine Blizzard,ale uz jsem si to skoro rozmyslel.Moje argumenty-spatna vidle,nic moc ram.Celkem sice nevypada spatne,ale velkou cast z te ceny(stoji 34000,ted 27…) asi stoji kotoucovky(jsou gut) a na ostatni komponenty moc nezbyva.Co si myslite vy?A nabidnete nejakou alternativu za stejne penize.A jeste bych potreboval poradit nejaky OPRAVDU VELKY(abych si mohl vybrat) obchod v Praze,kde ted' jsou slevy.

    0 0
    • Jogador  

      Já myslim že seženeš i lepší, už se začínám koukat.Ale Alex a Deore za tuto cenu mi přijde drahé…

      0 0
    • vlty  

      jestlil chceš, tak ti hodím do mailu excelovskou tabulku s komponentama a cenama mýho kola, co jsem skládal, je to +/- za cenu, jako ten Blizard ale nevím, jestli ten tvůj mail je pravdivej

      0 0
      • Vinni  

        Jo,mail je pravdivy.Jenze uz jsem se ptal,jestli se za ty prachy da slozit kolo(v obchodu)­.Rekli mi,ze se to da udelat,ale za ty penize bude lepsi seriove.

        0 0
        • vlty  

          no já to skládal z věcí nakoupenejch přes net. když se domluvíš třeba na bikestore, že od nich vemeš všechny věci, tak ti daj slevu navíc… ato se vyplatí :-) zachvilku to tam máš poslaný.

          0 0
    • vlk  

      pokud chceš rám co opravdu vydrží a přitom až zas tak moc neváží-tak ten rám mi připadá dobrý.Ale ta vidlice teda ne.

      Dobrá složená kola mi připadají tyto

      Schinn moab comp

      giant xtc 3-i když je vidla jen axel ale to se dá zkousnout

      na akcebike mají rockmachine tsunami disk s axel vidlou-to taky není nejhorší

      jinak teď mě zrovna do 30 nic jiného nenapadá

      0 0
      • Vinni  

        Casem bych vidli vymenil…Newim,ale ted' se mi zase ten blizzard libi.Tsunami Disc-to je skoro to samy jako blizzard,ne?V shopu mi nabizi vymenit axel za marzocci(nepamatuji si model,myslis,exr air nebo proste vzduch-nejaka zakladni marzoccka) za 4000?Je to ok?

        0 0
        • speedy gonzales  

          rozhodne lepsi.

          0 0
        • vlk  

          blizard by měl mít lepší rám-t6 proces.Jinak obecně oba rámy májí jen základní zeslabování štangle a dolní rámové strubky.tzv superlight.Alespoň to něco vydrží a není to po sezóně na odpis jako ultralight rámy apod.EXR marzocci není žádná výhra, raději bych si připlatil na verzi mxc comp nebo jak se nazývá.stojí o nějaké 2,5 víc než exr.U rockmachinů vidím také problém s ráfkami ty co tam dávají jsou s v-breake hned probržděné.Alespoň že letos dali něco od ritchey.Jinak 03 tsunami vážilo 14 kg.Tak bych se taky zajímal o zkutečnou váhu.Letošní jsme ještě nevážili-žádný známý letošní nemá.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.