• gamster

    Chci si v dohledné době kupovat bezdrátový comp,se značkou Sigma mám svý zkušenosti, takže jsem chtěl jít o dům dál, a zalíbil se mi comp od fy Blackburn. Bohužel nikde v Česku jsem na něho nenarazil, takže ho budu brát z ebay(je tam za slušnou cenu-800Kč)

    Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s compama od nich, jak je na tom ten bezdrátovej přenost, ruší se to,co kvalita materiálu(přijde mi že např. u těch Deplhi se musí ten plastovej bazmek, co drží ten tachec na řidítkách, brzo popraskat)

    Díky

    http://cgi.ebay.com/…BayISAPI.dll?…

    Anketa: Jaký vlastníte computer?

    5x
    38%
    VDO
    3x
    23%
    3x
    23%
    2x
    15%
    0 0
    • Kohout  

      Mám Cateye Micro a je v pohodě. Teď jsem ho nedávno viděl v bazaru prodávat za cca 700 Kč, prý nový.

      0 0
    • natureman42  

      mam Blackburn Delphi 4.0 uz tretim rokem, jedina udrzba je cca. 1× rocne vymenit baterku ve vysilaci a kompu (vetsinou po zime). Plastovej bazmek drzi fest – jednou sem si ho vlastni blbosti zkurvil (prelet riditek, vyrval sem tachak i s lyzinkou :) – no stacil mail a z pres svyho prodejce sem si za 150,– koupil z Progressu novej.

      Zadnyho ruseni sem si nevsim (a to mam jeste analogovej prenos), akorat mu chvilku – par metru – trva, nez se zapne po rozjeti (kdyz je ve spacim modu) – tak kdyz si vzpomenu, staci zmacknout libovolny tlacitko a cte okamzite (to uz mozna u digit. prenosu ani nebude potreba). No a od ty doby co mam kola s plochyma dratama se mi ani neprotaci magnet na dratech, jak obcas na kulatych.

      Celkove spokojenost, nemam duvod menit..(max. za lepsi verzi s vyskomerem a tepakem)

      0 0
      • gamster  

        Jak funguje ten vysílač, ej to tak, když třeba comp je vypnutej, enbo prostě není v dosahu, tak vysíláč stále vysílá, nebo když nic nenajde, tak nevysílá, a šetří baterii?

        0 0
    • gamster  

      Chtěl bych se ještě zeptat: jak se vám zdá ten Atom 4.0 vzhledem k cena/funkce­.Poslední dobou mě vrtá hlavou jestli raději nejít do toho Delphi 4, jsou to cca 200 navíc,ale když si vezmu že teď mám Sigmu 906, která ještě o něco funkcí víc a je za 1/2 cenu, beru v potaz že ten Blackburn je wireless,ale i tak mi to přijde hodně peněz za málo muziky.

      Co vy na to?

      http://cgi.ebay.com/…180509925019?…

      0 0
    • pajan  

      Mám BB 3.0 a bez většího problému funguje asi už 3 roky s původní baterkou :D:D

      Každopádně Atom mě uchvátil :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.