• Nimrod

    povím vám jednu takovou kraťoulinkou pohádku. pohádku, protože to skončilo dobře :-)

    firmu black sheep zná asi většina z vás, já pár let také. také jak by si ji mohl člověk nevšimnout, když už pár let vystavuje na všech hand made bicycle show a bere ocenění. někdy před rokem jsem dostal nápad, že by nebylo od věci mít od nich řídítka, moc se mi líbily flatter, protože najít titanové řídítka se slušnou šířkou, to je umění :-) kamarád byl v kanadě v tu dobu, tak se mi to začalo tvořit v kebuli, on kývnul a někdy v polovině července jsem začali psát maily. vyřízení probíhalo s okamžitou odezvou, 31.7. byly poslané prachy, james (hlavní muž black sheepu) napsal, že teď nemá materiál, ale do dvou týdnů ma přijít, vyrobí a hned pošle. všechno vypadlo až moc růžově na to, aby to byla pravda…

    po měsíci jsme psali mail, jestli to poslal, pokud ano, ať napíše číslo balíku. bál jsem se, že se balík ztratí, nebylo by to poprvé. bez odpovědi.

    v polovině září jsme psali další, bez odpovědi. kamarád odjížděl v polovině října, tak někdy na přelomu září a října tam volal přes skype. james povídal, že nemá čas, že teď dělá pro jednu výstavu, ale po ní se na to hned dostane. výstava byla asi dva nebo tři týdny potom…

    objevil jsem thread na mtbr fóru kvuli black sheepu. dočetl jsem se tam, že james nemá věčně čas, ale prakticky všem to přišlo cirka za 1/2 roku, to mi uklidnilo.

    někdy v prosinci mail, samozřejmě bez odpovědi..

    v únoru mail, bez odpovědi

    na začátku dubna mail a ona odpověď! že je má vyrobené, ztratil adresu. ať ji napíšem a on okamžitě pošle… poslali jsme mu jí 16.4.

    24.4. řídítka nikde, neodpovídá na mail. všímám si, že má facebook..

    zaregistroval jsem se na něj (i když ho nesnáším), 1.5. jsme mu napsali. 4.2. mi odpověděl, že mu mám zavolat. volání nepřicází v úvahu, to bych se nedoplatil a kdyby nebyl blb, tak odpoví něco konstruktivního, ne tohle a nikoho by to nic nestálo..

    7.2. následovala má odpověď, že mi přijde volání drahé a zbytečné, ať se vyjídří tady. 12.5. odpověděl, že řídítka jsou na cestě

    ještě ten den jsme mu napsali, jaké je číslo balíku a tak, ihned odpověděl, že to poslal přes us mail a tam sledování balíků není.

    v pátek 21.5. jsem se dočkal řídítek, jenže přibalil blbou redukci (řídítka jsou celé z 22,2 trubky, přibalil redukci 22,2/31,8, měl 22,2/25,4), ale na to už prdím, je to detail

    ani nevím proč to píšu, možná proto, aby člověk viděl, jak to chodí u téhle firmy a dal si pozor, pokud je nedočkavý… možná si chci jen maličko postěžovat… ale třebas si to někdo rád přečte :-)

    0 0
    • vojtechposmourny  

      Ty jo, servis jak má bejt :-)

      Kolik stály ty řídítka? Nebo jinak, stály ty řídítka za tu námahu?

      0 0
      • Nimrod  

        195 dolarů + 20 dolarů za poštovné

        pokud jim nic neudělám, tak jo, jsem s nima fakt spokojený :-)

        0 0
    • pustipav  

      to je floutek:)

      0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      To bych ho rozkrájel panáčka :D

      0 0
    • Smazaný účet  

      a to se vyplatí?!?

      0 0
      • Nimrod  

        mně jo, já nikam moc nikdy nespěchám… spíš mi jen zaráží ta domluva… kdyby rovnou se omluvil a řekl, že nemá čas, že to dřív jak za půl roku nebude, tak bych neměl nic proti, ale tohle mi přijde trošku svinský..

        0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.