BG FIT- odborné nastavení posedu

17 nepřečtených
  • Karkulka

    Prodám poukázku v hodnotě 2.000,–Kč na BG Fit k Beranovi do Prahy..

    Máte už někdo zkušenosti? Vyzkoušela bych na příští sezonu ev. v Brně..

    Dík

    0 0
    • newbie  

      zkušenosti máš třeba tady

      0 0
    • pepazdepa-84  

      Já tedy s BG fit mám špatné zkušenosti. Bylo to v Praze ne u Berana. Ale to co mi tam chlapi nastavili, tak to druhý rok přenastavuju. A když vidím co tam Spešláci dávají jiným, tak nevím. Nejsem žádný odborník je to jen můj subjektivní pocit a moc se v tom nevyznám. Ale už jsem za to utratil dost peněz, abych mohl říct, že u Scotta to měření bylo pro mne lepší.

      0 0
    • Smejči  

      Zkusím oživit toto vlákno.

      Máte prosím reálné zkušenosti s nastavováním posedu v obchodě? Uvažuji o tom, že bych to zkusil, ale nevím do čeho jít. Osobně se mi líbí celkem chválený osobní přístup Benčíka z Procycle.

      0 0
      • kyl  

        Kdysi dávno mi v jednom obchodě tvrdili že mám špatně nastavený posed.Nechal jsem je to nastavit podle nich a v prvním kopci slízal a dával si to zas podle sebe,nedalo se tak jezdit.Nebylo to ale BG fit

        0 0
        • zdenek  

          Po každé změně posedu si tělo musí nějakou dobu zvykat…

          0 0
          • kyl  

            Mě to přišlo jak šlapat na dětském kole(dali mi tak o 5 cm níž sedlo) a do kopce to prostě nejelo.

            0 0
    • hfx9  

      Já absolvoval minulej rok v specialized olomouc, protože jsem měl problém s brněním prstů na rukou po cca 1h jízdy, nic to nevyřešilo, až jsem si sám našel správnou polohu řidítek a srovnal se v posedu (hlídám si abych měl uvolněný ruce a ramena).

      Už bych za to ty peníze nedal, ve specialized určitě ne, ale viděl jsem nějaký videa z triexpert a tam to vymadá zajímavěji, tak možná až koupím silničku ;-)

      0 0
    • doubleingram  

      Hlavne ne do SPkolo, jejich BG fit nemel ani 3d kamery, smelo.

      0 0
    • blaza84  

      Možnost vyzkoušet různá říditka, představce a sedla na trenažéru je určitě super věc, ale nějaké detailní měření podle mě nemá cenu, protože vždy je to „něco za něco“ a nedá se říct, že nějaká poloha je ta jediná správná. Kolo by se mělo nastavit podle obecných pravidel pro daný typ kola (XC, silnice, EN, …) a ostatní už by mělo být na preferencích jezdce, a s tím vám nikdo jiný neporadí. Měření je placebo :)

      0 0
      • doubleingram  

        Nesouhlasim, obecna pravidla jsou jedna vec ale napr. Retul 3d kamery jsou nasobne presnejsi, ukaze ti i jak ti chodi koleno atd atd. Coz jinak tezko zjistis. Zkuseny fitter muze dost pomoci s nastavenim, resenim zdrav. problemu, optimalizaci vykonu atd.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.