• Smazaný účet

    Vsichni chvali bb7 jako nejlepsi mechaniky. Chci neco lepsiho dopredu na svoje kolo, ale samozejme skudlim. :-) tak se ptam jestli je rozdil tak markantni, ze stoji dvakrat tolik.

    0 0
    • Vilém  

      No BB7 mi zrovna neprijde jako vhodnej adept na skudleni, kdyz za jeji cenu koupis par obycejnejch hydraulik.

      Jinak mel jsem oboji, BB5 uz bych nechtel.

      0 0
    • scret  

      kdyz uz mechaniku, tak jen BB7… mel jsem BB5, kamarad BB7 a rozdil byl dost markantni…

      0 0
    • rbcrx9  

      Až mě znovu naserou Elixiry CR Carbon, poletí do popelnice a nastoupí BB 7 a bude klid od stálého odvzdušňování. Tady není co řešit,jezdil jsem je ještě před hydrama.

      0 0
      • maajkee  

        Stačí koupit Deore, SLX nebo XT a máš po problému. Taky jsem blbnul s Elixirama CR atd. Zlatý nový Shimana.

        BB7 už bych opravdu nechtěl, přeci jen už je to pravěk :)

        0 0
    • antt  

      hlavní rozdíl je velikosti plochy brzdových desek (u bb7 je to už klasická dospělácká velikost avidů, u bb5 je to jakási dětská mini/pidi půlkolco) a to jde poznat nejvíc. Dálepak je rozdíl v nastavení brzdy, u těch bb7 je to jednodužší, že si každou desku můžeš od kotouče nastavit zvlášt (otočným kolečkem u každé z desek, bb7 je má z každé strany, bb5 jen z jedné) a nemusíš tak drbat do nastavení lanka. Pokud na kole jezdíš dál jak do hopsody, tak si raději připlať :)

      Mechaniky jsou jen mechaniky, dnešní hydry jsou na tom za ty prachy líp, ale něco za něco, na ty mechaniky nemusíš být žádný mechanik a dáš je do kupy kdykoliv a většinou přežijí kolo

      0 0
    • Lahvis  

      Měl jsem BB5 na 2 kolech a musely pryč, bo to ****** se seřizováním, aby pořádně brzdily když se trochu ojely desky, bylo neúnosné. Navíc pořádný brzdný účinek to mělo jen chvíli (pár km). Pak jsem zase trochu obrzdil desku a znova a znova… Navíc se mi nikdy nedařilo pořádně dojezdit desky, kolečko i páka nadoraz a kolo se točilo vesele dál. :-D

      Teď dost přemýšlím, jestli zkusit BB7 (jezdí je kamarád a nemůže si to vynachválit) nebo si konečně potykat s domácím servisem hyder, páč tam je ta kvalita ± zaručená.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.