• hasak

    aky je rozdiel medzi mechanikami avid BB5 a avid BB7??? je len v cene alebo aj v niecom inom. ktore sa viac hodia na zjazd a freeride?

    0 0
    • dieegoo  

      tahle otazka uz tady dlouho nebyla vid? :)

      0 0
    • Twister  

      Mám BB7 a s kým sem mluvil, tak doporučoval tyhle. BB5 sem nejezdil, ale bylo mi řečeno, že mají horší dávkování a ostřejší nástup. Taky nemaj seřizování vzdálenosti destiček od kotouče, což se hodí – když začne brzda škrtat, stačí se podívat o kterou desku a potočit příslučním kolečkem. Od véček s kvalitníma špalkama je to obrovský skok, ale stejně velký rozdíl ve výkonu je i mezi BB7 a hydraulickejma deorkama, který sem měl možnost na pár metrech vyzkoušet.

      0 0
      • Manas  

        Ony ty BB5 to serizovani maji take. Jenze je to trosku jinak. Zevnitr je imbus, tu venkovni dotahujes stelovanim na pace, nebo na trmenu.

        0 0
        • Jenda  

          coz je dost pitomy protoze tim zvysujes predpeti pruziny na brzde takze na brzdeni musis prekonavat vetsi odpor pruziny. Mam je ted chvili a v porovnani s deore 525 (predek avid 185,525 160 k­otouc)jsou trochu horsi nicmene stale uspokojivy (na bezny XC).

          0 0
          • Manas  

            Tak nejak. Nemam s nima problem. Zrejme proto ze jsem zvykly nebrzdit :-)

            0 0
          • djano  

            Tak neviem – mam predchodcov 7 – CPS, rovnako aj 525, ale subjektivne sa mi zdaju lepsie CPS. Jedine v com vidim negativum je to, ze treba tocit koleckami ako sa deru dosticky. Inak nic proti 525 (okrem hmotnosti).

            0 0
    • jpl  

      Do letoska mely BB7 jiny kotouc, myslim ze lepsi a jestli se nepletu, tak maji odlisny desticky, shodny s Juicy.jinak to nastavovani vzdalenosti je dobra vec, da seto vzdy vyladit dle potreby a stavu desek. Mam BB7 (nove i zadni), funkce vyborna,vyrazne lepsi nez V, s hydrama nemuzu porovnat, ale mezi mechanickejma jsou zadleka nejlepe hodnocene.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.