• voshi

    Zdravim, tak a teď bych potřeboval poradit, nejlíp od někoho kdo s ním má skušenost. Mám Axona 9 litrů a to je pro mě moc malý, vejde se do toho jen nářadí a nějaký drobnosti + když přidám vak jsem plný, nad 20 litrů jsem už zase prostorově a hlavně finančně někde jinde. Toto se mi zdá jako zlatá střední cesta. Dá se na něj tedy vpohodě upnout vše co na něm předvádí aniž by to narušovalo pohodlnost při nošení? Dík, typům se nebráním.

    0 0
    • krtex  

      Přidám se, mám ho dlouho v merku, ale naživo jsem ho zatím neviděl..

      Na EBAY je za ± 70 dolců s poštovným, takže výjde na polovic co u nás a to jde..

      KTX@

      0 0
      • xetron  

        to by bylo v pohodě, ale co jsem se dival tak to tam je ted 100 + poštovne. Levnějši jsou pak ty verze Army ale nvm jestli je to uplně stejne :-/

        0 0
    • Mistrpeca  

      Chci koupit no­vej batoh, 2–3 litry, kapsa na klí­če a peníze, ma­ximálně guma na uchycení nějaké hadry. Zatím vybírám z camelbak classic, hydrapak AS nebo deuter hydro lite. Máte s tě­mito vaky zku­šenosti nebo bys­te mi doporuči­li ještě něja­ký jiný. Díky za ra­du

      0 0
      • BB  

        hudrapak AS je vynikající zejména díky způsobu odvětrání zad. Pod kryt z pružné látky se vejde neskutečné množství oblečení, takže jsem ho vozil i na celodenní alpské etapy. Jediná fatální nevýhoda je zranitelnost látkového pružného krytu, který nevydrží zachycení o větev a nelze koupit jako náhradní díl. Proto jse přezbrojil na Hydrapak AS Cargo. Zatím ty nejlepší reference.

        0 0
    • luban666  

      havoc mam uz 2 roky a naprosta spokojenost. rezervoar na 3 litry v samostatne zapinatelny kapse a pak docela dost prostoru v hlavni komore, kde jsou i 3 zapinatelny kapsy na vse mozny /jedna je polstrovana/ vejde se do batohu dost : duse, naradi, pumpicka, zamek, velka svacina, malej fotak, balicek se sustakovkou, nahradni triko a jeste je tam trochu mista. na vnejsku mas moznost uchytit helmu – i integralku. a na zadech mi sedi dobre, takze v tomhle taky spokojenost.

      0 0
      • Alinek  

        Plně souhlasím, teď jsem sám kupoval batoh a vybíral jsem mezi různými modely Camelbak. Havok má výhodu, že má „nádrž“ na 3l, což je na delší trasy naprosto super. Celkově batoh je skvěle zpracovanej a dobře drží na zádech. Hlavní kapsa je dost velká například na další lahev s pitím, mikinu nebo bundu a něco k jídlu uplně v pohodě + kapsy zvenčí na digitální foták nebo kameru + jedna polstrovaná třeba na mobil uplně ideální. Dá se tam dát přilba nebo i něco většího. Za sebe můžu jedině doporučit.

        0 0
        • Arty  

          Úplný souhlas, vozím cca 2 měsíce a nemůžu si stěžovat…

          0 0
    • robbik  

      mel jsem ho, myslim model 06 asi. zdal se mi zbytecne velky a chybela mi zvenku dobre pristupna kapsa na drobnosti (klice, penize) a tak jsem prodal a koupil model Mayhem 07. ten je o neco lepsi a splnuje moje pozadavky. chranice a pripadne helmu pripnes na oba, kalita zpracovnani super. vydrzi opravdu hodne. pokud ale chces neco na jezdeni treba i pres noc, nejaka outdoor expedicem tak na to je to maly.

      0 0
    • voshi  

      kdybych neměl takovou jazykovou barieru tak bych se na ebay i porozhledl. Ten Uproar už se mi zdá moc veliký (28 litrů) myslím si, že bych prostror nevyužil. Plno kapsiček bych jen uvítal. Dik za názorné foto.

      0 0
    • Fenous  

      Ja koupil Deuter Hydro EXP-12 na Hudysportu v akci za 990 Kc a jsem navysost spokojen, Deuter je mercedes mezi batohama. Ma velkej oddil s kapsou na velblouda zvetsitelnej zipem rozepinanym po obvodu+kapsou na pumpicku+dalsi kapsou  na zip, prostredni oddil se 3ma kapsickama, jedna je na zip, predni kapsu s karabinou na klice. Dalsi kapsy jsou sitovany na bedernim pasu uzaviratelny na zip, prevlek na prichyceni prilby, raincover+3l rezervoar v cene. Za ty prachy nebylo co resit.

      0 0
    • voshi  

      Má tady někdo přehled, přes někoho, jak se pobybují velkoobchodníceny, konkretně u toho modelu co jsem udával na začátku.

      0 0
    • Filltos  

      mám ho skoro rok a v pohodě, s tím připnutím navrch ti neporadím, nezkoušel sem, ale dovnitř se vejde i zrcadlovka (D70) :)

      0 0
      • voshi  

        Tak jsem pořídil, mám ho tři měsíce a nádhera hadr. Skvělý, prostoru hodně, a když se to nevedje dovnitř vejde se to ven. Nemam co ybch mu vytknul.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.