• Papaja

    Chtělbych jít do bezdušaku a hledám slušné výplety do 11000kč, nebo je možnost nechat si vyplést kola s náby XT + dráty od mavicu a ráfek mavic 819d. Co Vy na to !

    0 0
    • BikerM  

      Já vozim od minulý sezony American Classic a naprostá spokojenost. Jsou lehký, tuhý a ráfky jsou zatim bez známek narušený co se týče brzdný plochy. Neměl jsem je ani jednou na docentrování, akorát jednou potřebovali dotáhnout konusy. Jsem s nimy opravdu hodně spokojený.

      0 0
    • Sidney  

      American classic mám od léta, tuhý, lehký, po 150km jsem nechal v záruce přitáhnout a přecentrovat výplet. Přední kolo naprosto OK, zadní kolo má trochu osmu, ale nezvětšuje se. Teď v zimě mám problémy s ořechem, jde moc ztuha. Při rychlosti nad 30km/h z kopce bez šlapání mi nestíhá kladka na šaltru napínat řetěz a ten mi lehá na neoprén. Není tím možný protočit cvrka. Chystám se to reklamovat, možná by pomohl řidký olej místo vazelíny.

      0 0
    • C.A.C  

      Přitlač a kup si Mavic CrossMax XL nebo ST.Mám je 2 roky a žádný problém.Ořech FTSL vymysleli chlapci od Mavicu super.

      0 0
    • delfyn  

      Oživuju staré vlákno, ale nevadí. Mám středovou osu Isis a zadní náboj obojí značky American Classic, osa je naprosto v pohodě, náboj, už mám s druhým ořechem ten první odešel, tak že se kazeta začla protáčet a já stál na místě. Koupil jsem nový ořech a je to v pohodě. Takže za mě poměrně spokojenost při nízké váze obou komponentů.

      Scháním šrouby do středové osy XTR bb 952 a koukám že sedí šrouby z osy AC tak jsem je dal vyhledat i podle značky AC ale koukým na netu jak kdyby už neexistovala, v ČR eshopech už jen pár věcí na prodej, nevíte co se s nima stalo?

      0 0
      • jecnak  

        American Classic jako značka skončila vloni. Možná si zkus napsat do Cykloprofi.cz (ofiko dovozce), jestli nemají ještě nějaké díly. Jinak e-bay.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.