Jdou sehnat náhradní díly na SPD pedály?

11 nepřečtených
  • FunTom

Ulomil jsem kus espédéčka welgo :( (špičku co se do ní strká předek kufru). Mám ten starší uzavřenej typ. Tak tenhle kousek sháním. Nemá tady někdo takovejhle starej pedál nebo neví kde by se to dalo sehnat. Přece kvůli takový blbosti nebudu kupovat celý nový pedály.

0 0
    • Jogador  

Zeptej se v bikeranch, někdy jsem tam něco takového viděl. Maj je tam ale i nové levně, cca 750, myslim, že koupit nový je lepší, než koupit jednu malou částečku, stejně za čas odejte ten zbytek.

0 0
    • bear  

Tak přesně tenhle kousek jsem po marném shánění musel vyrobit svýma prackama.Děsná pakárrna, ale funguje to!

0 0
    • 123mates  

Mne se stalo temer to same, jen to byla ta zadni cast. Byly to Scotty, takze vlastne wellga. Bylo mi v obchode sdeleno ze mam smulu. Uz mam novy :)

0 0
      • FunTom  

A kam se poděli ty starý? Třeba by mě pomohli.

0 0
        • 123mates  

Ty podedil synovec. Funguje mu sice jen jedna strana, ale teprve zacina jezdit, tak at se vopraska :)))

0 0
        • 123mates  

Jestli jsi mi posilal email, tak sorry, omylem jsem ho smazla i se spamem :((((

0 0
    • Pekáček  

Náhradní díly jsem řešil s pedálem a s přední nábou. Obojí Shimano. A bylo mi řečeno, že krom těla pedálu těla náby seženu vše. Ta nába měla naneštěstí prasklou přírubu a pedál dost zbroušený tělo… :)))

0 0
    • FunTom  

To stejný co ty welga jsou asi i pedály Author. Takže kdyby se někomu doma váleli tak napište.

0 0
    • McBlacky  

když už jsme u toho, neválí se někomu doma rozbité authory a02 comp… potřeboval bych tu alu zátku na osu (vnější strana závit, uvnitř otvor na inbus) co se zašroubovává do těla pedálu…dík

0 0
      • Jogador  

Mě se doma válí a01, tak jestli to je to samý? Ale je jich možná škoda, docela fungují, možná by se někomu hodili víc jako na zimáka.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.