• Pá-dlista1

Kde umějí dělat servis hydraulických kotoučových brzd? Mám zkušenosti se servisama, že to jsou vetšinou amatéři a kolikrát dokážou kolo i nenávratně poškodit. Takže kde? Jaké značky? Jak dlouho? Atd. Případně kde se dají sehnat jednotlivé náhradní díly na Hayes a Maguru?

0 0
    • Franta  

Velo – Plzen www.velo-plzen.cz , v Plzni, umej Hayes, Grimecu, Shimano, a myslim i Hope a mozna by svedli i jine…

0 0
      • Pá-dlista1  

Jo jo uz jsem od „nekoho“ slysel dobre reference :)))

0 0
        • Franta  

jestli nemas tu brzdu porad ok (myslim hayese) tak ses jouda, mohla byt o vikendu hotowa…

0 0
          • Pá-dlista1  

Ta brzda byla opravena rychle a levne. V sobotu prezila celej treninkovej den ve Spindlu (no, ale tam se moc nebrzdi). A pri ukladani kola doma, koukam ze je mokra krytka na hadicce. Sundam krytku, zmacknu brzdu a z pod sroubu chcije kapalina. Ten sroub (resp. ta matice) je vyrazne min nasroubovana na zavitu na pistu, kdyz jsem na to kouknul poradne, tak jsem zjistil, ze je i vyosena. Tak sem ji vysrouboval a zjistil, ze je na pistku strzenej zavit :( Mam docela podezreni na servis, protoze si neumim predstavit, jak jinak by se to stalo. Zrejme to bud strhli nebo to nasroubovali pres zavit. Proste vymalovano.

0 0
    • K2  

Dobré zkušenosti mám s Programcycle v Praze. Zatím mi ale neservisovali kotouče – nemám, ale kamarádi s kotoučema chválili. www.programcycle.cz/ to reklama – hold jsem spokojený.

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.