• Killer_Aici

4est všem bikerům!Chci se zeptat jestli mi vyreklamují dost prasklá řidítka!mam sice freestylové kolo od leader fox ale tohle by se stát nemělo!ale newim jak jsem dat foto

0 0
    •  

a proc by se to nemelo stat?

0 0
      • Killer_Aici  

Tak to sice newim ale malem si dal pekne na drzku!

0 0
      • Killer_Aici  

A to ješte k tomu jsem zkakal tak z 0601 metru a v poho a ni jsem nedopad na predni

0 0
      • Killer_Aici  

Teda z 0,60 metrů

0 0
        • Vilém  

Na hodne riditkach byva napsano ze nejsou urceny pro dirt a podobne.S tou reklamaci asi neuspejes.Taky mi jednou praskly,nastesti pri rozjezdu,pri dopadu by to bylo horsi:( Co to bylo za riditka.Ja ted vozim naky Amoeby,maj stenu tak 4–5mm,zatim drzi,tuk,tuk.

0 0
          • Mictian  

Jednoznacne doporucuji Shaman Racing,ty se daj velice tezko loupnout…

0 0
    • BH  

Uplatnovat reklamaci na kola Freestyle je problem, praskliny cehokoli u techto kol patri ke zpusobu zachazeni s takovym kolem a vicemene se s tim pocita.Navic od kola Leader fox teto cenove kategorie toho nemuzes moc ocekavat.Podle zakona na ochranu spotrebitele mas vsak narok na uplatneni reklamace a vyreseni takto uplatnene reklamece nejpozdeji do 30 dnu. mnoho stesti.

0 0
      • Pá-dlista1  

Pokud reklama nelze, nemel by byt problem s reklamaci u komponentu s technologii 41Thermal, ale jejich cena pocita s tim, ze kazdy majitel je bude trikrat reklamovat nez ho omrzi a koupi si novy model :) To ovsem neni pripad kol na jedno pouzit firmy LeaderFox.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.