• JohnLee

tak jsem konecne nasel par fotek,katalog jsem sice videl uz v zari,ale prodejce mi ho nechtel dat…:)
    http://www.velomir.ru/…/mainpage.pl?…

0 0
    • Jogador  

Buď jsem blbej, a nebo mi ten odkaz nefunguje:)

0 0
      • Thidney  

mě funguje, zbytek si doplň ;-))

0 0
        • Jogador  

Mě už taky:) Nevim co to blblo. No, je to dost velkej skok, myslim že se u nich da dost dobře vidět rozdíl. Ty fully se mi líbí, ale mrkněte na katmar, maj tam i ceny a rozpis prvku.

0 0
          • JohnLee  

no jo,ale to jsou modely 2004…ja se rozhoduju jestli koupit letosni model,dokonce mi nabidl slevu 10% anebo pockat na modely 2005

0 0
            • Jogador  

Dnes tam podle mě ( na 99,9 %) měli už 05. www.katmar.cz fakt, opravdu, ale skutečně…

0 0
              • JohnLee  

Ja pravidelne koukam uz tri tydny kdyz to bude na netu,ale na katmaru jsem to jeste nevidel.Jen jsem jim dneska psal,jak jsou na tom s letosnima modelama…uz maji pry jen jeden ram ve velikosti „L“.

0 0
              • Jogador  

„vybrané modely 2005 najdete od listopadu v autorizovaných obchodech. K dispozici budou: MTB Escape 8.1 a 8.2, street/dirtové Zero, Freestyly F3, F4, Mirra 540 Air, Nyquist R1 a BMX Cruiser SX24.“

0 0
                • JohnLee  

Tak to jooooo,to je tam uz od vcera,ale zadne foto ani specifikace nejsou…dokonce jeste ani na harobikes.com

0 0
                  • Jogador  

něčeho jo,třeba fullů

0 0
                    • JohnLee  

Aha,tak to jsem si nevsiml,ja se koukal jen na Escape…:)

0 0
                    • JohnLee  

Nedovedes nahodou rozpoznat z jakych komponentu se treba Haro Escape 8.1 sklada? Me to nejak nejde…:)

0 0
                      • Jogador  

Rám: Hydroform Long travel, HCE Alu • Vidlice: Marzocchi MZ Comp 100 mm • Měnič převodů: Shimano Deore Kliky: FSA Alpha Drive 22/32/42 • Brzdy: Hayes MX-2 6" disc • Ráfky/náboje: Alex DM18 Double wall/Formula Disc Další: pláště 2,35, řidítka Truvativ, pedály s výměnnými piny • Velikosti: S, M, L Cena: 19.990 Kč

0 0
                        • JohnLee  

ted jsme si asi nerozumeli…ja myslel ten model 2005,jestli nahodou nejsi schopny z te jedne fotky poznat v cem je nastrojeny…

0 0
      • Luky  

funguje…

0 0
      • rock  

Chyba bude na Tvém přijímači; mně to funguje … má krevní skupina to není, ale bez ohledu na to vypadají zajímavě …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.