• Jogador

Co říkáte na toto kolo: je to MTB V3 Rám: Nový V-Guss, HCE Alu 6061 • Vidlice: Manitou SIX 80 mm • Měnič převodů: Shimano Deore Kliky: Truvativ X-Flow 22/32/42 • Brzdy: Tektro Alloy LS Ráfky/náboje: Alex DM18 Double wall CNC / Formula Disc 8 • Další: kazeta PG-830 11–32 Velikosti: M, L, XL Cena: 12.990 Kč Ta cena mě právě zaráží vždy? už jen ta vidle stojí sama víc.

0 0
    • Lišák  

Jenom jestli se nepleteš! Manitou Six je základní model elastomer/pruzina, bez tlumení a stojí baj voko 4litry. Mě cena toho kola přijde přiměřená.

0 0
      • BB  

Manitou Six ma moje zena na kole a je to neco strasnyho, to nemuze stat 4 K. Tuhle vidli bych nedoporucil ani nepriteli.

0 0
        • Lišák  

3 146,– na Koloshopu-teď sem se díval

0 0
        • Jogador  

No hledam kolo pro mou drahou polovičku, cena cca 10 max 13000, tak co jiného byste doporučily:

0 0
          • Steel  

Tak to ti moc draha neni :))

0 0
            • Jogador  

Vzhledem k tomu že sem na střední, tak to sou finance jejich rodičů, to oni nechtěj dát víc.Já osobně sem měl co dělat abych si vydělal svých třicet na svý.

0 0
          • Lišák  

Na kole za 10–13 bude vidla vždycky šunka :-( Mrkni se na Spydera-tam ti kolo poskládají podle tebe a s pevnou vidlou a až došetříš, tak koupíš přádnou.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.