Delka krku vidlice u Kellys Mobster.

13 nepřečtených
  • Extremist

Nevite nekdo, delku krku u vidlice na Mobsteru? Chci ho koupit ve velikosti 17,5", ale Skarebku chci dat pryc a dat tam SIDa. Skarebku bych chtel pouzit na ram CR 1300 vel. L. Kdyz jsem pomeril Kellysy 21,5 a 19,5, delka krku byla stejna. Nebude u 17,5 rozdil?

0 0
    • fotr  

zeptej se Zavadila

0 0
    • enjoy  

dost mozna bude. ale on uz ti to nekdo napise

0 0
      • Extremist  

Ma tady vubec nekdo 17,5 Mobstera? Potrebuju rozmer: dolni miska – vrch predstavce).

0 0
        • dave lister  

mám, jestli nezapomenu, tak to doma změřim. jinak po paměti, jsou tam pod představcem tři podložky tak kolem 0,5 cm.

0 0
          • Extremist  

Jo tak to je super! Potrebuju delku i s temi podlozkami. Dik!

0 0
            • Extremist  

Lidi, tak poradte!!! Pomuzou mi i podobne modely Kellys v 17,5.

0 0
              • fotr  

stejný rám má i hacker, raptor a sabotage

0 0
              • RomanH  

Chtel jsem byt za chytryho a odkazat te na wek Kellysu, ale ouha, oni to tam maji jen castecne.

Zrejme slusnej oddil, tendle Kellys…geometrie cross-country race :o)

0 0
            • dave lister  

tak jsem se to doma pokusil zmerit a (i kdyz uz jsem mel v ten moment docela rozostrenej zrak par krasnohledy;-) si snad dobre pamatuje, ze tahle vzdalenost je necelych 22 cm. jo a jde o model 2003, jak ty nasledujici roky nevim.

0 0
    • ehvie  

Mozes mi povedat preco chces dat prev Scareb a dat tam SIDa? Mam Mobster 17,5 s RS SID a mozem Ti povedat ze som to olutoval. SID ma naramne zlu torznu tuhost, kotuce tam asi nikdy nedas. Ked chces, mozem Ti vymenit RS SID original z Mobstera 17.5, najazdene 747 km za novy Scareb (tiez z Mobstera). Co Ty na to?

0 0
      • Extremist  

Sidu mam doma jednu navic, bude ji jezdit holka. Scareba si beru ja. Kolik ma delku krk te vidly z tveho kola?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.