• jimmy63

Nemáte někdo s timhle „odřazovátkem“ zkušenosti??Našel sem to na kupkolo.cz a píšou že to nefunguje na dualech,ale když se kouknete na pravej dual,tak ten tam má na straně takovou dirku zakrytou umělohmotnym šroubem,která vypadá že je na bowden!?

Konkrétně myslim tohle: http://kupkolo.cz/…uct_info.php?…

Díky moc!!

0 0
    • Lada1  

nevim jak by se to pridelavalo na dualy, nevim ani , co konkretne mas na mysli – dirku, umelohmotny sroubek. z logiky veci neni nutne mit toto na dualy, nebot dualy jako jediny system razeni ti umoznuje radit nahoru i dolu i z rohu.

0 0
    •  

jen takova domenka… nebude to rozdilnym usporadanim mechanismu v rapidfiru a dualech?

0 0
    • radek z BF  

to je odrazovani na „roh“?

0 0
    • radek z BF  

pokud je to bazmek na rok (presneji receno pravy roh), tak u dualu je to zbytecne: tam se da z rohu (obou) odrazovat primo pakama jak vpravo, tak vlevo (i na smyku) :-))

0 0
      • jimmy63  

já mam dost dlouhý prsty a stejně tam nedosahnu..a když dualy šoupnu víc ke gripu,tak to je při brždění horší než když je mam od sebe..

0 0
    • McBlacky  

mě to přijde jako fakt hovadina… má to někdo na stálo na biku a může zodpovědně říct, že je to k něčemu podstatnýmu?

0 0
      • Lovec_007  

mám to já, v kombinaci s XT řazením rapidfire a není to zase taková zbytečnost jak se může na první pohled zdát, v kopci při držení rohů člověk nemusí přechytávat a pohodlně na šaltru řadí. Chápu ale, že se to někomu může zdát jako blbost…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.