"odřazovátko" XTR-používáte ho někdo??

12 nepřečtených
  • jimmy63

používáte někdu takovou tu věcičku na řazení,co se dává na konec rohů??myslíte,že by to fungovalo i na dualech XT??myslim si,že to je docela užitečná věc,akorat to nikdo znamej nemá:(moh by mi někdo vyfotit pravej dual XTR,jak to vypada pod tim deklikem(jako kdyz menite lanko)..??diky moc za vsechny fotky ppř fotky.

0 0
    • miťo  

Myslim ze na dualy to nepujde. Nekde psali, ze se na dualy dosahne i z rohu, tak ze to nebudou vyrabet. Jdi do Sramu…

0 0
      • pitelboy  

na DUAL to nejde. ale da se to pridelat na packy deore kdyz si malinko vyhrajes s vrtackou !

0 0
        • miťo  

No packu odvrtas, ale kam opres bowdeny? XT a XTR tam ma takovy oka.

0 0
    • Lada1  

na dualy je to i zbytecne. radi se tam i z rohu – nahoru i dolu. je to jediny system razeni, ktery to umoznuje

0 0
      • Orbis  

Přesně já nemám sice XTR ale XT a jde to:)

0 0
        • jimmy63  

a to to natahnes bowdenem do dualu a pak to udelas jak??to musis mit nejaky spesl lanko,ktery ma dve ty oloveny koncovky,nebo jak to funguje??dokazal bys odklopit ten deklik na dualu,vyfotit mi to a poslat na maila:szabo.jir­ka@seznam.cz.­.!?

0 0
          • radek z BF  

Myslím, že většina z nás, co má dualy, to natahuje spíš prostředníkem než bowdenem :-))

0 0
            • TinkTink  

Nevim jak ty, ale prostrednik na natahovani fakt nestaci…to chce vic prstu :)

0 0
          • Lada1  

pri uchopeni rohu dosahnes preostrednikem a ukazovackem na konec pak. Takze pohybem nahoru a dolu radis. – O jak proste

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.