jaký třmeny na páky XT03...saint?

24 nepřečtených
  • hanz

    Má někdo praxi s kombinováním pák xt03 a třmenů 04?

    xtr-se prej nevrací prasata xt-zase prej tečou saint-prej brzdí famozně-hodnocení na mtbr naprosto brutal good.

    Všechno ale co vím je jen vyčteno a nebo prej…

    Chci to dát na enduro místo HFX9 XC-Tyhle brzdy nebrydí špatně, ale páky se mi hádaj s řazením xt8.

    Další věc jsou hadice-ty odporný stříbrný z cykloprofi nechci, nejradši bych orig. xt a když né tyhle tak který jiný za rozumnej peníz. JAk je na tom Paul Lang kdybich si u něj obědnal komlet vedení se šrouby?-cena a rychlost. A ještě jedna otázka-jestli jezdíte někdo takovejdle myšmaš od shimana, jaký používáte kotouče(6 děr)- třmeny myslím jsou na kotouče 6 nebo 8 palců, takže kotouče od hayesu by neměli být problem?

    0 0
    • rhuman  

      ja jsem si sainta vcera objednal, paka 525, hadicka taky 525, kotouc dam a2z 8", adapter avid

      jsem zvedavej

      0 0
      • pitelboy  

        dodavka šamana je uplne na hovno. uz 3 tejdny mam objednanou PAKU DEORE M525 hydro nebo nak tak a ty hovada ji nejsou schopny DODAT ! fuj

        0 0
        • enjoy  

          se podivej v jaky republice zijes.tady je to hodne o stesti.ja uz se s obchodnikama od jisty doby neseru,normalne jim reknu ze jsou neschopny a ze me to sere.a to neni jenom o kolech.vlastne je to tak skoro vsude.

          0 0
          • pitelboy  

            nez sem si precet tvuj prispevek, tak sem psal to kokotšopu (koloshop) ze uz m nebavi cekat,jak si to prestavujou. uz 14dni cekam az mi pride vidle a to mi jako odpoved napsali ze za 3dny ji mam doma…

            fakt na hovno.s timle pristupem u me skoncili.

            0 0
            • enjoy  

              hm,s tim koloshopem je to divny.nekdo nadava,jinej zase chvali.ja musim chvalit,mel jsem u nich objednavku za neco pres 10000,– ,samy mensi polozky okolo litru a vsechno dodali vcas.asi by neskodilo kdyz je nejaky problem s dodanim,trosku vic komunikace z jejich strany.

              0 0
              • pitelboy  

                Kdybych se neozval ja, tak bych se nic nedozvedel. Nejdriv to „poslou“ do 3dnu a nakonec sem z nich dostal, ze to ani nemaj na sklade !!

                0 0
                • Thorn  

                  Pocuvaj, to, ze na internete mas tovar lacnejsi, znamena aj to, ze ho nebudes/nemusis mat hned. Uspora nakladov je napriklad v tom, ze maju maly sklad. Tak si to kup v kamennom shope za viac prachov, alebo vyckaj a nestazuj sa…

                  0 0
                  • Major_Zeman  

                    No tak to zase ne… kdyz se nam neco nelibi tak si snad budeme stezovat a upozornime na to a ne ze to budeme trpet… Uz nezijeme za komancu aby jsme si nemohli zarvat… (to ze uz ne vzdy jsme vyslyseni je vec jina :) )

                    0 0
                    • hanz  

                      Přesně tak, jestli slibujou že to pošlou do tří dnů tak je přeci neomlouvá že jsou e-shop. Co slíbim to dodržim a jestli ne tak jsem špatňák.

                      0 0
        • rhuman  

          ja uz cekam jenom na trmen a kotouc

          0 0
      • Pá-dlista1  

        Bych rek, ze takhle by z toho mohla byt hodne dobra brzda. Na kolik te to cely vyjde? Nebyl by za to nejakej peknej sestipistkovej Hope?:)

        0 0
        • hanz  

          třmen 3200,– velotrade paka 1000,– USA hadice cca 600? kapalina cca 50? takže to za brzdu hodí cca do 5000,– bez kotouče

          ted jen jestli se to vyplatí a bude to takovej zázrak jak říkaj. Dualy nechci.

          0 0
          • rhuman  

            +525kc za kotouc a2z a 290 za adapter AVID

            0 0
            • hanz  

              neměl by se ten adapter dodavat k tomu třmenu? jako standartní uchyt nepovažuju post mount-a na velotrade je to myslím napsaný jako na standartní uchyt.

              0 0
    • hanz  

      a nějá zkušenost by nebyla?

      0 0
      • miki  

        já mám na kole třmeny XTR páky deore 555 levá 525 pravá hadice deore a funguje to od jara naprosto normálně jako když jsem měl deore ,vše jsem objednával v německu a je možnost si i vybrat jakej kotouč chceš jestli 6 děr nebo centrální matice a cena je stejná,dodání cca 7–10 dní /XTR třmen ,kotouč 160 destičky dvoje,šrouby a podložky/ 120eur páka deore 25 eur hadici jsem použil původní ale dá se sehnat asi i v čechách

        0 0
        • Vilém  

          Kdyz tu kombinujete paky a trmeny nemate nekdo doma v supliku trmen XT 03(4pistkovej) ?Nebo celou zadni brzdu? Chtel bych to prohodit s mim 525 co mam vpredu.Pokud bych pouzil zadni XT trmen,melo by to byt akorat na 180mm kotouc vpredu.Predni 525 bych hodil dozadu s prednim adapterem a 140mm kotoucem.

          0 0
    • TinkTink  

      Jsi se toho ocividne dozvedel straaaasne moc…no…aspon jeden nazor – mozna maj jeden nakej univerzalni vypocet a pak to perou na vsechny brzdy…narvi tam saint a je to… :)

      0 0
      • jimmy63  

        Chtěl bych se zeptat-neni možný,že sainty brzdí líp než XT a XTR tim že sou tam jen jiný destičky rovnou od shimana??Chci si přez zimu koupit XT 04 a je mi dost divný,že by ty sinty se stejnou konstrukcí jako teď vše od shimana brzdily líp.. Dokáže mi na to někdo odpovědět??

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.